-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 25 /19:37

Žinomų žmonių Kalėdos: prie įspūdingų eglių, vaišėmis nukrautų stalų ir su naujienomis apie gandrus

Kalėdinės nuotaikos neaplenkė ir žinomų žmonių namų – kartu su draugais, mylimaisiais, šeimomis ir artimaisiais jie įsiamžino prie Kalėdų eglių, maistu nukrautų stalų ar specialiai suorganizuotose fotosesijose bei siuntė sveikinimus ir linkėjimus. Beje, šiemet kai kurios iš garsenybių taip pranešė ir žinias apie juos aplankysiančius gandrus.
Natalija Bunkė su mylimuoju, Lavrinovičių šeima, Rūra Lukočevičiūtė-Daudienė su Mariumi Dauda
Natalija Bunkė su mylimuoju, Lavrinovičių šeima, Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su Mariumi Dauda / Socialinių tinklų nuotr.

Atlikėja Natalija Bunkė socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotrauka su mylimuoju Edgaru. Šventiniame kadre ji įsiamžino prie Kalėdų eglės.

„Noriu visiems palikėti labai jaukių ir šiltų artimūjų apsuptyje kūčių ir Šventų Kalėdų, būkite atlaidesni vienas kitam! mylėkite savo artimuosius, parodykite dėmesį vienišiems, prisiminkite tuos kurie šiais metais mus paliko“, – rašė N.Bunkė.

Nuotrauka prie Kūčių stalo pasidalijo ir Tatjanos bei Kšištofo Lavrinovičių šeima. Įsiamžinę kartu su savo trimis vaikais, šeima visiems linkėjo pačių gražiausių švenčių.

„Daug rašyti nesinori. Visi linki laimės, sveikatos ir kitų gėrybių, o aš savo ruožtu labai noriu pasidžiaugti tuo, kokia ramybė vyrauja viduje, kaip gera šioje akimirkoje, kurioje linkiu visiems tiesiog sekundei sustoti ir įvertinti – tai, ką turime ir su kuo šiandien galime tuo dalinti“, – prie šventinės nuotraukos rašė Liucina ir Tadas Rimgailos.

„Daug rašyti nesinori. Visi linki laimės, sveikatos ir kitų gėrybių, o aš savo ruožtu labai noriu pasidžiaugti tuo, kokia ramybė vyrauja viduje, kaip gera šioje akimirkoje, kurioje linkiu visiems tiesiog sekundei sustoti ir įvertinti – tai, ką turime ir su kuo šiandien galime tuo dalinti“, – prie šventinės nuotraukos rašė Liucina ir Tadas Rimgailos.

Jaukia nuotrauka su šeima pasidalijo ir dizainerė Diana Vapsvė, palinkėjusi gražių, šiltų švenčių.

Linkėdama jaukių švenčių žaviu kadru pasidalijo ir atlikėja Eglė Jakštytė. Socialinio tinklo draugus ir sekėjus ji nustebino profesionalia nuotrauka, kurioje įamžinta ir eglutė, ir didelis meškinas.

Verslininkė Daina Bosas, sveikindama visus su gražiausiomis metų šventėmis, įsiamžino su brangiausiais. Kalėdos – laikas, kai svarbiausia būti su artimiausiais.

Nuotraukoje žinoma moteris įsiamžino su savo trimis vaikais.

Antro vaiko besilaukianti televizijos laidų vedėja Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė su vyru Mariumi ir dukra Lėja linkėjo nepamiršti vertinti kiekvieną akimirką.

„Branginkim, saugokime vienas kitą ir džiaukimės kiekviena akimirka. Marius, Lėja, ir tas, kas pilvelyje gyvena: esate didžiausias mano turtas. Apkabinu!“, – rašė žinoma moteris.

Trimis skirtingomis kalbos bičiulius sveikino ir krepšininkas Jonas Mačiulis su šeima.

Linkėjimus iš Vokietijos siuntė ir verslininkas Žilvinas Grigaitis. Įsiamžinęs prie šventinių dekoracijų, jis kitąmet linkėjo žmonėms kuo daugiau įspūdžių ir burti nuostabius žmones šalia savęs.

Su šeima įsiamžino ir šilčiausių švenčių linkėjo ir „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius.

View this post on Instagram

Μerry Christmas everybody.!!! ❣️

A post shared by Anna Douka-Jasikevicius (@annadouka_jasikevicius) on

View this post on Instagram

Merry Christmas from Our Family To Yours!!!!!

A post shared by Saras13 (@saras_jasikevicius) on

„Dėkingumas. Tarp visų sveikinimų, palinkėjimų ir viltingų norų nepamirškime padėkoti už tai ką turime, tai kas tikra ir visai čia pat. Svajokime nes kartais net pačios nerealiausios svajonės išsipildo“, – linkėdama gražių švenčių rašė atlikėja Ingrida Martinkėnaitė.

Jos didžiausia dovana šiemet išsipildė – prieš kelias dienas ji pranešė besilaukianti antro vaiko.

„Ačiū kiekvienam, kad esat. Linkiu vis dažniau sustoti taip kaip šįvakar.. Man Kūčių vakaras yra jaukiausias vakaras visuose metuose, nes mes visi kartu... šiandien su tėčiu ruošėm stalą ir tai buvo didžiausia dovana man. Didžiausia dovana,kad dar turiu Juos. Kaip norėčiau visus Jus apkabinti!“, – rašė atlikėja Ieva Zasimauskaitė.

Sveikinimus iš šiltosios Kalifornijos siuntė ir atlikėja Evelina Young.

View this post on Instagram

Merry Christmas everybody! ✨????????????

A post shared by EVELINA YOUNG (@evelinayoung) on

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino taip pat įsiamžino šalia Kalėdų eglės.

Kūčių momentu pasidalijo aktorė Ineta Stasiulytė ir šokėjas Deividas Meškauskas. „Jaukumo pilna diena“, – rašė ji.

Itin jaukiu kadru pasidalijo Montvydų šeima. Dainininkas Donatas Montvydas pozavo drauge su savo žmona Veronika ir vaikais.

„Visus su šv. Kalėdom“, – sveikino jis.

„Kalėdos su artimiausiais! O kaip Kalėdos be Anties?“ – socialiniame tinkle klausė atlikėjas Radžis Aleksandrovičius.

„Linksmų ir jaukių šv. Kalėdų!!! Dovanokite vieni kitiems meilę ir šilumą. Lai išsipildo Jūsų troškimai ir svajonės“, – linkėjo verslininkė Inga Paksaitė-Stumbrienė, pasidalijusi nuotrauka, kuri ji – drauge su savo šeima.

Kulinarė Beata Nicholson taip pat nepraleido progos įamžinti brangaus momento.

„Aš, kaip Kalėdų Senio padėjėja, turiu pasakyt, kad šiais metais jis buvo labai išradingas bei atsakingas ir naudojo įpakavimus ir maišelius iš praėjusių metų... Viską pastebėjau, metai prabėga greitai... Džiaukimės ir vertinkime tai, ką turim, nes švenčių laimė tikrai ne nuo dovanų / daiktų kiekio priklauso... Mažieji dar tik pažindinasi su Kalėdų stebuklais, didieji tvarko virtuvę, o mama pagaliau prisėdo ... Didžiausios dovanos visada yra tos pačios vienodos ir nuobodžios – sveikata ir meilė“, – instagrame rašė moteris.

Kartu su savo sese nusifotografavusi socialinių tinklų žvaigždė Simona Nainė taip pat pridėjo ir išskirtinį kalėdinį sveikinimą, skirtą moterims:

„Visom šaunuolytėms!!! Kol dar neatėjo Nauji metai, mes su sese priminsim gerus palinkėjimus be visokių ten: sveikatos, sėkmės darbe, laimingų ir t.t. Mes linkim: gražių batelių, gero sekso, minus 10 kg, gražios krūtinės, raukšlių tik iš juoko, plačios šypsenos, idealiai aptemtų džinsų, afigienos rankinės su pinigais ir išeiginių šiltuose kraštuose.“

Prie kalėdinės eglutės glaudžiai susėdę ir sustoję įsiamžino Žvaguliai. Dainininkė Ineta Puzaraitė-Žvagulienė paskelbė itin jaukų kadrą, kuriame matosi ir Žilvinas Žvagulis, ir Irena Starošaitė, ir Ąžuolas Žvagulis bei kiti.

„Mūsų šeima linki laimės ir pilnatvės visiems Jums! Su Šv. Kalėdom!“ – linkėjimus perdavė ji.

Dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė ir jos mylimasis, britų milijardierius Johnas Caudwellas pasidalijo nuotrauka, kurioje jie su šeimos nariais yra prie itin prabangios eglutės.

„Linksmų Kalėdų visiems brangiems draugams. Mano širdis verkia iš džiaugsmo ir laimės“, – rašė moteris.

„Naujųjų metų išvakarėse pagaliau man pakėlė atlyginimą – pasaulis nušvito ryškiau už Kalėdų fejerverkus: ėmiau matuotis seniai nusižiūrėtus, bet nepadoriai brangius batus, skaičiuoti žingsnius iki automobilių salono ir dėlioti galvoje pasjansą – kas, kada , kur ir už kiek! Mano laimės fontanas šoktelėjo iki dangaus! Blyyyyn, bet kodėl visas tas laimės jausmas sprogo it balionas, iš lauko parneštas į šiltus namus, vos sužinojau, kad ta pokvailė Aldona tapo mūsų skyriaus vadove ir jau įsivaizduoju koks jos atlyginimas!? O aš dar netikėjau horoskopais! Tikra durnių durnė! Teisingai Palmira sakė – Žiurkės metai mylės savus – žiurkes! Nebenoriu jokio naujamečio vakarėlio – gyvenimas manęs nemyli!

Primityvi situacija, bet ar pažįstamas jausmas? Nesakykite, kad ne…Todėl, Šv. Kalėdų ir ateinančių Naujųjų Metų proga noriu palinkėti Jums nustoti rungtyniauti ir lyginti save su kitais – šios rungtynės yra beprasmės! Jos atima laiką, suvalgo energiją, neleidžia džiaugtis savimi ir apnuodija santykius. Bet blogiausia, kad jos niekada nesibaigs, jei tik jose dalyvausite! Mes skirtingi ir tai, ką turime yra geriausia!“ – humoro savuose palinkėjimuose negailėjo laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Jaukią nuotrauką savo sekėjams padovanojo ir dainininkė Liepa Norkevičienė. Čia ji įsiamžino drauge su mylimuoju Evaldu bei šuniuku.

„Su gražiausiomis metų šventėmis! Dalinkimės gerumu, meile ir supratingumu!“ – linkėjo moteris.

Nuotaikingas sveikinimas – tiesiai iš dainininkės Monikos Linkytės namų. „Tai su Kalėdytėm jus visus!“ – linksmai komentavo ji prie nuotraukos, kurio ji – drauge su savo šeimos nariais.

Sekėjus sveikino ir dainininkė Karina Krysko. „Su šv. Kalėdom!“ – rašė ji ir pasidalijo jaukiu kadru.

Kalėdinį sveikinimą siuntė ir dainininkė Iglė Bernotaitytė drauge su mylimuoju Tadu Juodsnukiu. Kadre pora jaukiai įsitasiusi prie gausybės dovanų.

View this post on Instagram

@tadasjuodsnukis

A post shared by ???????????????? (@iglute) on

Viešųjų ryšių specialistė Vaida Skaisgirė taip pat nepraleido progos pasidalyti gražia akimirka instagrame. Nuotraukoje moteris kartu su savo artimiausiais.

View this post on Instagram

Su šv. Kalėdom! ♥️????????????????

A post shared by Vaida Skaisgirė (@vaida_skaisgire) on

Tiesiogine to žodžio prasme prie namų židinio įsiamžino laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė. „Pagauk Kalėdų Senelį, jei gali“, – socialiniame tinkle rašė ji.

View this post on Instagram

Catch Santa if you can. #chimney ????????

A post shared by Indre Morkuniene (@kavaliauskaite) on

Žurnalistė, laidų vedėja Rimantė Kulvinskytė šiemet nepagailėjo išmonės kalėdinei fotosesijai. Kartu su šeimos nariais ji persirengė... kalėdinėmis dovanomis.

„Tegul Kalėdos atneša daug dovanų: patirčių, atradimų, jausmų ir žmonių, kurie ištrauktų lauk iš dėžučių ir parodytų, koks ypatingas ir gražus yra gyvenimas!“ – linkėjo moteris.

Ypač ypatingos šiųmetės Kalėdos – Zvonkų šeimai, mat Deivydas Zvonkus pirmą kartą pasimatavo Kalėdų Senio drabužius.

„Vakar pirmąkart gyvenime vaidinau Kalėdų Senį. Savo namuose savo vaikams. Labai jaudinausi, bet mano šou praėjo stebėtinai sklandžiai. Vaikai manęs neatpažino ir labai džiaugėsi dovanomis“, – džiaugėsi vyras.

Kalėdinių sveikinimų banga nuvilnijo ir iš Ievos ir Rolando Mackevičių šeimos. „Su Šventomis Kalėdomis. Sveikatos Jums, sveikatos jūsų artimiesiems ir sveikatos visiems, kas aplink mus“, – rašė Ieva instagrame ir pasidalijo jaukiu kadru.

Verslininko Liudviko Andriulio žmona Medeina Andriulienė šiais metais pasidalijo gausios šeimos nuotrauka. Joje – ir laimingi Landsbergių veidai.

„Kai vos besutelpi į bendrą nuotrauką ir žinai, kad kitais metais sutilpti bus dar sunkiau“, – pokštavo moteris.

View this post on Instagram

Kai vos besutelpi į bendrą nuotrauką ir žinai, kad kitais metais sutilpti bus dar sunkiau ???? Šitoje nuotraukoje yra tūkstančiai istorijų. Ir kaskart susitikus jos liejasi upėmis. Krykštavimais, susigraudinimais, traukimais per dantį. Vakar su su sese aptarėm tyrimą, kad šeimoje visi įkrenta į savo šeimos vaidmenis - nesvarbu, kas tu esi už jos ribų, nesvarbu koks žinomas, sėkmingas, daug pasiekęs ar ne, peržengęs tėvų namų slenkstį vėl esi "ta kvanka" arba "ta bezdūnė" ❤️ nes šeimos istorija prasidėjo dar iki tavo istorijos; nes šeimos naratyvas toks gilus, toks persipynęs, toks visa apimantis, kad čia, rodos, tiesiog galioja kitokie dėsniai. Šeimoje gali pasikrauti arba ištuštėti. Aš taip džiaugiuosi, kad aš absoliučiai ir vienareikšmiškai dažniau pasikraunu. Pačiu paprasčiausiu nesavanaudžiu gerumu, kuris pripildo. Nes rūpi - rūpi, kaip jie gyvena, kaip jaučiasi, dėl ko pergyvena ir kuo džiaugiasi. Su jais man tikros Kalėdos bet kurią metų dieną ❤️???? O šiandien dar ir pačios nuostabiausios mamos gimtadienis. Tos, kuri net ir per savo gimtadienį nemoka prisėsti. Nemoka priimti rūpesčio, nes daug mieliau rūpinasi kitais. Nemoka ilsėtis, nes, na, koks čia poilsis, kai žinai, kad gali kažkam daryti arbatą ar bėgti su saldainių dėže. Nėra žemėje antro tokio rūpestingo žmogaus kaip mano mama. Jos rūpesčio standartas yra nepamatuojamas ir nepralenkiamas. Esu košmariškai jo išlepinta ir pasiilgstu iki negaliu. Tada važiuoju pas mamą, guliu ant fotelio ir priimu arbatą su sausainiais ???? su gimtadieniu, mami! ❤️❤️❤️ #family #familyfirst #christmas #familychristmasphoto #bestestfamily #myfamilyisbetterthanyours

A post shared by Medeina Cijauskaite (@medeina_andriulis) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius