Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiurkės metais gimusios žvaigždės pripažįsta: mėgsta nešti daiktus į namus, bet sūrio nevalgo

Žiurkė simbolizuoja sėkmę, reiklumą, turi gerą „uoslę“. Ji mėgsta būti apsupta būrio draugų, o įsimylėjusi lieka labai ištikima. O ar toks apibūdinamas tinka ir Žiurkės metais gimusioms žvaigždėms? Pasirodo, ne vienas su šiuo ženklu turi daug panašumų, tad tikisi, kad ateinantys metai garantuos neapsakomą laimę.
Remigijus Daškevičius-Remis, Oksana Pikul-Jasaitienė, Nijolė Pareigytė, Tadas Rimgaila
Remigijus Daškevičius-Remis, Oksana Pikul-Jasaitienė, Nijolė Pareigytė, Tadas Rimgaila / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Po šiuo Zodiako ženklu gimė ir šiemet 36-ąjį gimtadienį švęs Prancūzijoje gyvenanti Giedrė Rusytė, atlikėja Nijolė Pareigytė, vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė, skrybėlių kūrėja Anna Mois, atlikėja Eleonora Sebrova, renginių vedėjas Tadas Rimgaila, atlikėja Baiba Skurstene-Serdiukė, floristas Mantas Petruškevičius, dainininkas Jeronimas Milius, grupėje „YVA“ išgarsėjusi Gintarė Valaitytė.

Kitąmet 24-ąjį gimtadienį minės atlikėjai Nojus Bartaška ir Ilja Aksionovas, krepšininkė Dalia Belickaitė. Keturiolika metų sueis ir jaunajai būgnininkei Faustai Šukytei.

Ar žvaigždės atitinka savo ženklą, ar viliasi, kad Žiurkių metai jiems atneš sėkmę ir ar apskritai tiki horoskopų galia?

Nijolė Pareigytė linki, kad netektų bėgti iš skęstančio laivo

Lapkričio 27-ąją savo 36-ą gimtadienį švęsianti atlikėja Nijolė Pareigytė juokiasi, kad tikrai atitinka šį ženklą. Žiurkė – landus gyvūnas, mėgstantis viską tempti į savo urvą. Į savo namus viską tempia ir žinoma moteris.

„Tik sūrio negaliu valgyti, nes beria (juokiasi). Vis dėlto žiurkės yra taupios ir mėgsta kaupti – tokia ir aš. Viską labai pasveriu, apskaičiuoju, ar man tikrai reikia to daikto. Jeigu ką gaunu – irgi tempiu į namus“, – juokiasi Nijolė.

Atlikėja sako, kad šiam ženklui būdinga rasti išeitį iš padėties, gi jos vienintelės išgyvena sunkiomis sąlygomis. „Niekada neužsisklendžiu, ieškau kitų pasirinkimų, sakau, kad gyvenime nėra vienas sprendimas, net jei ir atrodo, kad išeičių nėra. Tad aš esu įsitikinusi, kad reikia tik pasistengti ir paieškoti. Niekada nesakau „neišeina“, „nepavyko“, „nenoriu“. Tuo vadovaujuosiu ir man tikrai sekasi“, – džiaugiasi Nijolė.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Ji tikisi, kad Žiurkės metai atneš dar daug sėkmės, bet vis dėlto sau labiausiai linki stabilumo. „Man atrodo, kad tai yra svarbiausia. Kaip tik kalbėjau su grupės merginomis, jos sakė, kad jų metais vyko daug permainų, nebuvo jie labai smagūs, bet aš įsitikinusi, kad kiekvienas tau įvykęs dalykas atneša kažką gero. Ne veltui viskas taip vyksta gyvenime, aš pozityvas toks (juokiasi). Aišku, kartais, kai viskas labai stabilu, nesinori permainų, bet vis tiek jų nereikia bijoti. Nežinia, kaip man bus, svarbiausia, kad mums visiems nereikėtų kaip žiurkėms bėgti iš skęstančio laivo“, – linki atlikėja.

Nijolė sako horoskopais visa širdimi netikinti, tačiau juos paskaito. Vis dėlto prisimena, kad prieš kelius metus Palmira Kelertienė jos ženklui išpranašavo labai blogus metus, tačiau buvo paminėta, kad šią situaciją galima ištaisyti gerais karmos taškais.

Nijolė horoskopo paklausė – tais metais antrą kartą „užsikodavo“, pradėjo viešai kalbėti apie sunkią ligą, taip bandydama įkvėpti ir kitus. Situacija išties pasitaisė – tai buvo vieni geriausių metų Nijolės gyvenime, sėkmė ją lydi iki šiol.

Asmeninio albumo nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė su vyru Rimvydu
Asmeninio albumo nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė su vyru Rimvydu

Ir nors šiemet atlikėja sukosi darbuose tarsi vijurkas, kitais pristabdyti nežada. Kaip pati sako, kol gyvenimas suteikia iššūkių ir darbų, būtina priimti visus pasiūlymus: „Imu iš gyvenimo tai, ką duoda. Didelių pastangų dėka bandau viską suderinti, tad kol galiu daryti tai, ką darau, norėčiau nesustoti. Žinoma, visą laiką tenka kažką aukoti, bet po sunkių darbo dienų visuomet stengiuosi atsidėkoti savo šeimai už paramą, palaikymą“.

Tiesa, Žiurkės metais gimęs ir atlikėjos sutuoktinis Rimvydas. Tad ar gali būti, kad kitąmet bus ir naujų „žiurkiukų“?

„O kada čia jau reikėtų juos daryti? Dabar (juokiasi). Skaičiau, kad šiais metais gimę „žiurkiukai“ bus labai laimingi ir sėkmingi, ypatingai gimę vasarą. Tai į šį traukinį, deja, jau nebespėsime, bet tikrai planuose yra antras vaikas, bet kaip Dievulis duos, taip ir gausis“, – šypsosi atlikėja.

Remigijus Daškevičius-Remis lygina save su žiurkės išmintingumu

Grupės „Flying Saucer Gang“ lyderis Remigijus Daškevičius-Remis pataiso, kad pagal kinų kalendorių Naujieji metai ateis tik vasario mėnesį, Vakaruose mes juos sutinkame kiek per anksti. Vis dėlto, kad ir nelabai tikėdamas prietarais, Naujųjų metų naktį, pasitikdamas savo žiurkės metus, pasipuošė balta spalva.

„Kalbant apie prietarus, aš per daug apie juos negalvoju, bet simboliškai, jei jau reikia pasitikti metus su balta spalva, pasipuošiau aksesuaru, bet tikrai nesistengiau atrodyti super ekstra baltas“, – sako Remigijus.

Sausio pirmą žinomas atlikėjas pasitiko draugų būryje ir tvirtina, kad naujus metus sutiko ramesniu ritmu: „Turiu kojos traumą, tai teko švęsti sėdint su šampano taure rankoje.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Flying Saucer Gang“ narys Remigijus Daškevičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Flying Saucer Gang“ narys Remigijus Daškevičius

Pasiteiravus, ką apskritai mano apie žiurkes, jis sako, kad vaikystėje labai mėgo šį gyvūną. Remigijus teigia, kad žiurkės išmintingumas labai tinka apibūdinti ir jį patį, o tai akivaizdu iš 2020-ųjų metų siekių – jie bus pilni teisingų sprendimų.

„Nauji metai žada labai daug pokyčių, daugiau naujienų susijusių su muzika, mano grupe, artėja nauji planai, susiję su užsienio muzikos rinka. Važiuosime koncertuoti į užsienį, tačiau datas paskelbsime vėliau. Viskas kol kas sukasi aplink darbą“, – džiugiomis kitų metų naujienomis dalijasi dainininkas.

Jis mano, kad kiekvienas galime sau pasakyti pažadą bet kurią dieną. Todėl apie didelius tikslus Remigijus nekalba ir sako, jog kitiems metams išsikėlė paprastą tikslą – padarys taip, kad kiti metai būtų geresni, nei praėję.

Oksana Pikul netiki horoskopais, tiki tik savimi ir savo šeima

Kinų Žiurkės metams vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė jau pasiruošusi – išsikėlė didelius bei įdomius tikslus. Ji tvirtina, kad jų neturėjimas būtų labai didžiulė klaida.

„Kitais metais duris atvers mano grožio namai, kas ir yra vienas iš mano pagrindinių uždavinių ir tikslų. Juos vykdžiau visus praeitus metus, o apie tai svajojau dar prieš 10 metų. Pavadinsiu tai savo antruoju kūdikiu ir didžiuoju darbu. Juk į tai įdėjau savo svajones ir širdį“, – nuoširdžiai sako vizažistė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

Kiti metai Oksanai žada labai daug permainų, kurioms pasiekti reikės geležinės kantrybės. Anot jos, šią dorybę ji brandino ne vienerius metus ir galiausiai dabar gali tvirtai pasakyti, kad ją turi.

„Žinoma, kad jau turiu kantrybę. Jeigu klaustumėte prieš dešimt metų, tai sakyčiau, jog neturiu. Anksčiau tai buvo galima paaiškinti dėl mano ukrainietiško kraujo. Tačiau po tiek metų, kai perėjau labai daug išbandymų ir iššūkių, galiu pasakyti, kad šiek tiek išmokau šios dorybės“, – tikina O.Pikul-Jasaitienė.

Vis dėlto net po šių žodžių Oksana atskleidžia, kad nėra tikra, ar tiki horoskopais: „Niekuo netikiu. Tikiu tik savimi ir savo šeima. Tačiau neatmetu minties, kad bet kokiu atveju mus vienaip ar kitaip veikia ta pati pilnatis, tam tikras planetų išsidėstymas. Galbūt tai turi poveikį žmogaus nuotaikoms, kurios sąlygoja sveikatą, norą dirbti ir elgesį per atitinkamas situacijas.“

Aleksejevič Adam nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė, Simas Jasaitis su sūnumi Dominyku
Aleksejevič Adam nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė, Simas Jasaitis su sūnumi Dominyku

O Naujuosius metus žinoma moteris sutiko ramiai – tarp pačių artimiausių žmonių. Ji neslepia, kad šiuo metu jos prioritetai visiškai kitokie, todėl per šią šventę puošnios suknelės neketina vilkėti.

„Aš turiu mylimus žmones, kuriems norėčiau skirti daugiausiai savo laiko. O laiko ir taip kartais trūksta, tai norisi šventes sutikti ne draugų būryje, tačiau kartu su mažuoju žmogumi, kuris ir taip laukia mamos po darbo“, – šypteli Oksana.

Tadui Rimgailai vieni Žiurkės metai buvo itin sėkmingi – tokių tikisi ir šiais

Pirmąją 2020-ųjų naktį renginių vedėjas Tadas Rimgaila sutiko darbų įkarštyje. Jis pasakoja, kad ilgą laiką nedirbo per Naujuosius metus, todėl pagalvojo, jog šiemet tam bus pats tas.

„Juk Kūčios, Kalėdos yra šventės, o Naujieji Metai yra linksmybės. Vietoj to, kad taškyčiau pinigus, sugalvojau, kad reikia užsidirbti“, – juokdamasis sako Tadas.

Beje, būsimi metai renginių vedėjui pranašauja neįtikėtiną sėkmę. Jis ir pats sako, kad norėtų tikėti tuo, kas rašoma horoskopuose ir viltingai tikisi, jog kiti metai išties bus labai geri.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Liucina Rimgailė ir Tadas Rimgaila
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Liucina Rimgailė ir Tadas Rimgaila

Pasirodo, vieni metai T.Rimgailai tikrai buvo nepaprasti ir jis net nepasikuklino jų pavadinti fantastiškais: „Negaliu skųstis dėl sėkmės. Ji ir taip aplinkui, pašonėmis vaikšto. Aš paprasčiausiai tikiuosi, kad tie Žiurkės metai suteiks daugiau džiaugsmo, galbūt papildys gyvenimą naujomis ir įdomiomis patirtimis, kurių nebuvo iki šiol. Va to labai norisi. Ir ypatingai tada, kai vieni Žiurkės metai man stipriai išliko atmintyje – jie buvo fantastiškai geri.“

Tiesa, Žiurkės metai Tadui tampa laimingi ne dėl tikslų įvykdymo, jiems jis nemato prasmės – viską daro spontaniškai. Nepaisant to, jo žmona Liucina kiekvienus metus pasitinka su naujais tikslais.

„Mano žmona mėgsta pasidaryti tam tikrą planą, kas turi įvykti, kas turi pasikeisti, ką reikia padaryti. Ji tokius dalykus rašo, visokias magijas panaudoja. Tačiau aš tokių konkrečių tikslų neturiu, tai man galvos dėl to ir neskauda“, – juokiasi renginių vedėjas.

Visgi kiekvienam žmogui Tadas kitais metais linki būti mylimiems, pakantiems, geros nuotaikos bei mažiau galvoti apie blogus dalykus ir susitelkti tik į pozityvias mintis. Jo manymu, kad ir kas gyvenime atsitiktų, reikia su visais palaikyti gerą ryšį, visus mylėti bei drauge džiaugtis gyvenimu.

Baiba Skurstene-Serdiukė naujus metus pradės nuo ypatingo prietaro

Kitais metais 36-erių metų sulauksianti dainininkė Baiba Skurstene-Serdiukė į naujus Žiurkės metus žengė apsupta šeimos narių. Pasak jos, po darbymečio norisi naujus metus sutikti ramiai. Ir vien tik ramybe Baibos šeima neapsiėjo – darė kasmetinius prietarus.

„Ne visada tikiu horoskopų galia. Gerais tikiu labiau, o jeigu blogas, tai praleidžiu pro akis ir ausis (juokiasi) Na, žinoma, yra dalykai, kuriais tikiu. Pavyzdžiui, kiekvienais metais su vyru grynuosius pinigus dedam į batą, kad kitais būtų pinigėlių. Tai tapo mūsų šeimos prietaru, kurį pasakė viena draugė ir nuo tada visada tai ir darom“, – pasakoja dainininkė.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Baiba Skurstene-Serdiukė su vyru Mykolu Serdiuku ir sūnumi
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Baiba Skurstene-Serdiukė su vyru Mykolu Serdiuku ir sūnumi

Būdama visai maža Baiba per Naujus Metus „liejo laimę“, kai į šaltą vandenį pilamas ištirpdytas švinas arba vaškas, ir pagal susidariusią formą nuspėjama, kas bus kitais metais. Tačiau dabar ji atkreipė dėmesį, kad pastaruoju metu visi prietarai, pranašystės skirtinguose interneto puslapiuose skiriasi.

„Aš turiu keletą horoskopų šaltinių. Ir viename buvo parašyta, kad Žiurkės metais būtina dėvėti žalias, mėlynas ir auksines spalvas, o jau kitame buvo rašoma, kad jokiais būdais negalima turėti žalios spalvos.

Tada dar perskaičiau, jog svarbu vilkėti baltus ir sidabrinius elementus. Visur rašoma skirtingai. Dabar nežinau, kuo tikėti. Net mano mama visada sako, kad reikia apsirengti arba turėti bent detalę tos spalvos, jog metai būtų sėkmingi“, – šypsodamasi sako Baiba.

Asmeninio albumo nuotr. /Baibos Skurstene-Serdiukė su vyru Mykolu Serdiuku
Asmeninio albumo nuotr. /Baibos Skurstene-Serdiukė su vyru Mykolu Serdiuku

Iš kitų metų ji tikisi laimės, sveikatos ir bene svarbiausio dalyko atlikėjos gyvenime – kelionių. Ji tvirtina, kad jų niekada nebūna per daug ir visada norisi pamatyti dar neapkeliautas vietas. Tačiau atsiradus sūnui Baiba pripažįsta, jog keliones tenka rinktis pagal patogumą.

„Mes anksčiau keliaudavome kartą į pusmetį. Tačiau pastaruoju metu neišeina taip dažnai kur nors nuvykti. Buvo motinystė, tada vaikas mažas ir visą laiką atsirasdavo kažkokių kliūčių. Dar neseniai savo vyrui pasakiau, kad viskas, jau sekantį rudenį planuojam važiuoti atostogoms. Tegul bent tas vienas noras išsipildo, o man juk daug nereikia“, – atvirauja dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius