Žiūrovams – Duonėlos atvesdinimo į teismo salę kadrai

Teismui pareikalavus prievarta atvesdinti triskart pasaulio čempioną Alvydą Duonėlą, buvo mestos pačios profesionaliausios policijos pajėgos. TV3 informacinei laidai „TV antis“ pavyko užfiksuoti slaptos operacijos kadrus.
A.Duonėla vedamas į teismą
A.Duonėla vedamas į teismą. / TV3 nuotr.

Šią neįkainojamą medžiagą ir siūlome pamatyti šį vakarą, 19.10 val., prasidedančioje TV3 laidoje. Žiūrovų lauks išskirtinis reportažas apie ilgą nerimo kupiną pasalą šalia A.Duonėlos šokių repeticijos salės. Kantrūs pareigūnai gavę komandą pradėti operaciją, taip apsups ir užpuls čempioną, kad irkluotojas neturės nė menkiausios galimybės pasipriešinti.

„Tikrai nesitikėjau, kad teisingumo ranka tokia sunki“, – guodėsi elitinio policijos būrio į teismą atvesdintas čempionas.

„TV anties“ komanda džiaugiasi triumfuojančiu teisingumu ir yra visuomet pasiruošusi ne tik geras žinias pranešti, bet ir ištiesti pagalbos ranką Lietuvos teisėsaugai“, – sako laidos vedėjai Livija Gradauskienė ir Justas Jankevičius.

Be to, šį vakarą „TV antis“ papasakos apie sunkmečio nukamuotas įžymybes, kurios praeitą savaitę rinkosi nemokamai paragauti žymaus stilisto saldumynų. O kur dar naujienos apie visų sirgalių akivaizdoje Artūrui Jomantui pasipiršusią Nijolę Pareigytę?

Intriguojančios „TV anties“ naujienos – šį vakarą 19.10 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius