Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Živilės Kropaitės sesuo pristatė kolekciją, kurios žvaigžde tapo Ieva Prudnikovaitė-Pitrėnė

„Aš visada palaikau moteris kūrėjas. O ypač smagu, kai moterys kuria moterims“, – sakė operos solistė Ieva Prudnikovaitė-Pitrėnė, tapusi lietuviško prekės ženklo „Laud Clothing“ kolekcijos pristatymo kviestine žvaigžde.
Živilė Kropaitė ir Liudas Basiulis, Ieva Prudnikovaitė-Pitrėnė ir Žilvinas Šilgalis su žmona
Živilė Kropaitė ir Liudas Basiulis, Ieva Prudnikovaitė-Pitrėnė ir Žilvinas Šilgalis su žmona / Vytauto Pilkausko nuotr.

Mados renginys vyko ką tik duris atvėrusio verslo centro „Green Hall 2“ modernaus interjero restorane. Į vakarą Ievą Prudnikovaitę-Pitrėnę atlydėjo vyras, žymus dirigentas Modestas Pitrėnas su dukrele Veronika. Operos solistė šypsodamasi sakė, kad kiekvieną dieną jai priimtiniausias minimalistinis aprangos stilius, retsykiais netgi su lengvo chuliganizmo prieskoniais.

Madingą renginį vedė vienos iš „Laud Clothing“ įkūrėjų dizainerės Augustės Kropaitės sesuo, televizijos žurnalistė Živilė Kropaitė bei asmeninis moterų treneris, televizijos projekto „Lietuvos balsas“ dalyvis Martas Kalendra, atidaręs renginį su rokenrolo karaliaus Elvio Presley daina.

Į renginį atvyko politikas Žilvinas Šilgalis su žmona Kristina, dizainerė Milda Bordeaux su draugu, verslo konsultantu Samu Bhaskaru, vairuojančių moterų asociacijos prezidentė Asta Jonušienė, mados tinklaraštininkė Mažena Gorelova-Absentta, grupės „Vyšnios“ narės Aistė Karanauskytė ir Agnė Jarmalavičiūtė, keliautojas ir verslo konsultantas Darius Radkevičius su žmona Natali ir kt.

Renginio vedėja Živilė Kropaitė prisipažino, kad sesuo specialiai jai yra sukūrusi keletą suknelių.

Vytauto Pilkausko nuotr./Živilė Kropaitė ir Augustė Kropaitė su tėvais
Vytauto Pilkausko nuotr./Živilė Kropaitė ir Augustė Kropaitė su tėvais

„Beje, paauglystėje Augustė slapta rengdavosi mano sukneles. Iš spintos pasiimdavo netgi naujas, su etiketėmis suknytes, ir eidavo į mokyklą, nes savosios jai greitai spėdavo pabosti. Tad dabar jai priklausytų sukurti man kuo daugiau drabužių ir taip atlyginti praeityje patirtą žalą“, – šypsodamasi apie jaunesnės sesės kūrybingas išdaigas pasakojo Živilė Kropaitė.

„Laud Clothing“ kolekciją, skambant DJ Miko ritmams, demonstravo ne tik operos solistė Ieva Prudnikovaitė-Pitrėnė, bet ir aktorė Rita Žliobaitė, grupės „Okata” narės Justė Kraujelytė ir Kristina Mažeikaitė, didžėja Roberta Kazlauskaitė, stilistė bei tinklaraštininkė Violeta Krasovska ir kt. Vakaro pabaigoje prie modelių prisijungė ir Martas Kalendra, demonstravęs nuotaikingą švytinčią sidabro spalvos striukę. Modeliams makiažą kūrė „Makeup Secrets“ akademijos meistrai.

Prie kolekcijos buvo priderinti spalvingi „Jai Kudo“ akiniai. Kaip sakė stilistė ir mados tinklaraščio „Stilius ir Miestas“ viena įkūrėjų Dovilė Kavaliauskienė, „stilingi akiniai gali tapti ryškiu asmenybę atspindinčiu akcentu. Tinkamai parinkti akiniai praturtina modernaus miestiečio įvaizdį“.

„Laud Clothing“ kuriamų drabužių stilistika – minimalistinė, moderni, turinti geometrinių motyvų. Būdingi aiškūs siluetai, ryškios spalvos bei formos. Nebijoma blizgių audinių, netradicinių formų, kaip, kad kvadratinės ar visiškai apvalios formos rankinės. Tačiau svarbiausia kūrėjoms, jog jos pristato tai, ką mėgsta bei nešioja pačios, ir kas suteikia pozityvumo.

„Trumpai tariant, tai – drabužiai su ūpu“, – sakė šio prekinio ženklo įkūrėjos Augustė Kropaitė ir Monika Kaušylė.

Vakaro svečiai taip pat dalyvavo kalėdinio „La Naya“ šokolado degustacijoje, kurią vedė šokolado ambasadorė Daiva Šinkūnaitė, susipažino su kūrėjos Gindrijatos Valiukienės unikaliais papuošalais „Verti Mėnulį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius