Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmonės.lt skaitytojai Simoną ir Joną Nainius titulavo gražiausia pramogų pasaulio pora

Valentino dienos proga Žmonės.lt portalo skaitytojai buvo kviečiami išrinkti gražiausią Lietuvos garsenybių porą. Beveik savaitę trukusioje apklausoje savo nuomonę išreiškė 14111 skaitytojų. Daugiausiai balsų surinko ir gražiausia pora buvo tituluoti grupės „Pinup Girls“ narė Simona Nainė (26) ir „radistas“ Jonas Nainys (31).
Jonas ir Simona Nainiai
Jonas ir Simona Nainiai / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Labai džiugu, kad jau antrus metus iš eilės žmonės mus išrenka gražiausia pora – ačiū jiems! Tikriausiai žmonės jaučia, kad mūsų jausmai – tikri, todėl ir balsuoja“, – šypsojosi Žmonės.lt kalbinta S.Nainė.

Pasiteiravus Simonos, koks judviejų su Jonu laimingos šeimos receptas, mergina teigė, kad jo nėra, jie tiesiog myli vienas kitą ir viskas išeina savaime.

„Šiaip mes esame labai skirtingi žmonės, bet tai mums netrukdo, o kaip tik, atvirkščiai, papildome vienas kitą. Pykčių būna pas visus, mes irgi – ne išimtis, tačiau mūsų pykčiai būna trumpalaikiai, nekalbadienių tikrai nedarome, o stengiamės viską išsiaiškinti, daug kalbėtis. Kai būname atskiruose miestuose ar net šalyse, daug bendraujame telefonu, siuntinėjame vienas kitam nuotraukas, nuolat palaikome ryšį“, – sakė S.Nainė.

Asmeninio albumo nuotr./Simona ir Jonas Nainiai
Asmeninio albumo nuotr./Simona ir Jonas Nainiai

Abu Nainiai – itin užimti žmonės, kaip bitės sukasi pramogų pasaulyje, būna, kad tiek vienas, tiek kitas dirba iki paryčių, dažnai nesimato, dalyvauja skirtinguose renginiuose... Ar nekyla sutuoktiniams pavydo scenų?

„Tai mūsų santykiams nekenkia, atvirkščiai – pasiilgstame vienas kito, dar labiau vertiname buvimą kartu. Atstumas porų neišskiria – juk būna, žmonės po vienu stogu gyvena, o iš tikrųjų visomis prasmėmis jau būna toli vienas nuo kito“, – svarstė Simona.

Asmeninio albumo nuotr./Simona ir Jonas Nainiai
Asmeninio albumo nuotr./Simona ir Jonas Nainiai

Žmonės.lt primena, kad Simona ir Jonas Nainiai susituokė 2013-ųjų rugsėjį, pora meilius žodžius ir ištikimybės priesaiką vienas kitam ištarė Žaslių Šv.Jurgio bažnyčioje, Kaišiadorių rajone. Santuokos saitais savo santykius jiedu įtvirtino po septynerių metų draugystės.

Savo vestuvių puotą Nainiai šventė viename Vilniaus klubų, o medaus mėnesiui vyko iš karto po vestuvių nakties. Jonas ir Simona medų kopinėjo Seišeliuose.

Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Simona ir Jonas Nainiai
Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr. /Simona ir Jonas Nainiai

J.Nainys ir tuo metu dar grupės „Mokinukės“ narė S.Šermukšnytė draugauti pradėjo 2006 metais. Prieš kelis metus mylimieji dėl per didelio užimtumo kuriam laikui buvo pasukę skirtingais keliais, tačiau 2011-ųjų metų vasarą vėl ėmė bendrauti.

Radijo laidų vedėjas savo išrinktajai pasipiršo 2011 m. per Kalėdas, Marijampolėje vykusiame renginyje. Jų piršlybas stebėjo ir renginyje dalyvavusi minia.

Žmonės.lt skaitytojų išrinktos penkios gražiausios poros:

1. Simona Nainė ir Jonas Nainys (4132 balsai)
2. Evelina Anusauskaitė-Young ir Adamas Youngas (1113 balsai)
3. Jolanta Leonavičiūtė ir Marius Gaižauskas (1052 balsai)
4. Rolandas Mackevičius ir Ieva Mackevičienė (871 balsas)
5. Egidijus Dragūnas ir Eleonora Sebrova (623 balsai)

Gražiausios poros rinkimuose dalyvavo 30 porų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius