Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zuokienė džiaugiasi: Zuokas pasilieka Lietuvoje

Paskelbus rinkimų į Europos Parlamentą rezultatus paaiškėjo, kad Seimo narys Artūras Zuokas dirbti į Briuselį neišvyks. Tai, be abejo, nesugadino nuotaikos politiko žmonai Agnei. Moteris sako besidžiaugianti, kad vyras liks Lietuvoje.
Artūras ir Agnė Zuokai
Agnė Zuokienė mano, kad jos vyras Artūras yra reikalingesnis Lietuvai, o ne Europai. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Iškart po rudenį vykusių Seimo rinkimų parlamentaro Artūro Zuoko žmona Agnė naujienų portalui 15min.lt buvo prasitarusi, kad yra pasipiktinusi ir nepatenkinta, kad vyrui patekus į Seimą, jis per mažai laiko praleidžia namuose su šeima.

A.Zuokienė: Mes nelabai mokame apie save galvoti. Vis apie kitus galvojame, bet manau, kad teks to išmokti.

Pasiteiravome, kaip Agnė jaučiasi po Europos Parlamento rinkimų, kai paskelbus jų rezultatus paaiškėjo, kad A.Zuokas dirbti į Briuselį neišvyks.

„Manau, kad bus daugiau laiko drauge (pabūti – 15min.lt) ir labai tuo džiaugiuosi, kad ir kaip būtų, dabar juk yra vasara“, – 15min.lt kalbėjo Agnė.

Paklausta, kokiomis nuotaikomis būtų gyvenusi, jei vis dėlto vyrui būtų tekę išvykti, A.Zuokienė kalbėjo, kad pirmuosius metus būtų gyvenusi Lietuvoje, o po metų ir ji būtų persikrausčiusi į Briuselį paskui vyrą. „O kaipgi kitaip? Šeima galima tik tuo atveju, kai žmonės yra drauge. Namai yra ten, kur tu gyveni, o ne ten, kur stovi pastatas“, – kalbėjo moteris.

Paklausta, ar drauge su vyru jau suplanavo poilsinių kelionių šiai vasarai, Agnė tikino, kad kol kas artimiausiuose planuose jų nėra. „Mes nelabai mokame apie save galvoti. Vis apie kitus galvojame, bet manau, kad teks to išmokti“, – sakė A.Zuokienė ir pridūrė, kad, jos nuomone, A.Zuokas yra žymiai reikalingesnis Lietuvai, o ne Europai. Politiko žmona pabrėžė besidžiaugianti, kad gyvenimas liks toks, koks ir buvo. „Nors gal savotiškai ir norėjosi pasikeitimų“, – puse lūpų prasitarė A.Zuokienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius