Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvagulis išprovokavo Povilaitį dainuoti duetu

Šį šeštadienį 19 val. TV3 projekte „Šeimų dainos“ svečiuosis gausus būrys dainininkų, kurie, kaip jau įprasta, scenoje pasirodys kartu su savo giminėmis. Šį kartą į laidą atvyko vienas seniausių šeimyninių ansamblių – „Jonis“. Jo įkūrėjai broliai Trijoniai, nors ir nebus vertinami komisijos, vis tiek pasirodys ne tuščiomis. „Šeimų dainų“ teisėjai gaus „Jonio“ pirmąsias vinilines plokšteles. Be to, žymūs broliai Trijoniai nepasikuklins atlikti patį žymiausią jų hitą – „Pirmas šienas“.
Žilvinas Žvagulis
Žilvinas Žvagulis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kita laidoje besisvečiuojanti pora ne ką mažiau pažįstama TV3 žiūrovams – Irena ir Žilvinas Žvaguliai. Maestro Stasys Povilaitis, iš visų laidos dalyvių ir svečių mielai priimantis dovanas, žymios dainininkų poros paklaus: „O ką, tu be lauktuvių į giminės balių atvykai, Žilvinai?“ Žilvinas tikrai neliks skolingas ir pasiūlys dovaną visiems.

„Ponas, Stasy, siūlau padovanoti tikrą dovaną visiems dalyviams ir žiūrovams – kitoje laidoje pamatyti mūsų duetą“, – pasiūlė Ž. Žvagulis.

Kol TV3 projekto „Šeimų dainos“ žiūrovai lauks ištesėtų pažadų, komisijos narys Stasys Povilaitis laidos kūrėjams užkulisiuose užsiminė, kad jiedu su Žilvinu apie bendrą dainą pagalvoja kas kartą susitikę, mat abu vyrai skirtingu metu viešėdami Amerikoje ten įsigijo vienodus baltai juodai dryžuotus kostiumus.

„Kartą pasijuokėme, kad vienodus kostiumus jau turime, tai reikia su jais kartu ir ant scenos užlipti. Atrodo, išprovokavo mane Žilvinas ir šį kartą turėsiu pažadą tesėti“, – juokiasi Stasys Povilaitis.

Ar netrukus išvysime Stasio ir Žilvino bendrą duetą, sužinosite „Šeimų dainose“ šeštadieniais 19.00 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius