Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvagulis: Valinsko nepakritikuosi – jis kritikos neklauso

„Mano pajamos krito 30-40 procentų. Nuo 1 tūkst. uždirbamų litų man lieka tik 160. O juk reikia ir pačiam pragyventi, ir šeimą išlaikyti!“, – laidoje „Valanda su Rūta“, skirtoje emigrantams, guosis žinomas dainininkas Žilvinas Žvagulis. Vyro teigimu, dėl naujos mokesčių politikos koncertuoti Lietuvoje tiesiog neapsimoka, tad vis dažniau tenka tai daryti svetur. Atlikėjas įsitikinęs: niekas kitas dėl tokios padėties nekaltas, tik buvę jo kolegos, šiuo metu sėdintys šiltuose postuose Seime.
Žilvinas Žvagulis
Žilvinas Žvagulis. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Štai ką padarė jų naktinėjimai praėjusį rudenį“, – nusivylimo valdžia neslėpė dainininkas.

„Tai ar davėt į kailį A.Valinskui?“ – paklausė laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

„O tu pabandyk jam duoti! Valinsko nepakritikuosi, nes jis neklauso tos kritikos“, – atkirto Ž.Žvagulis.

Tuo tarpu kitas Lietuvoje šiuo metu itin populiarus atlikėjas Ruslanas Kirilkinas prisimins, kaip prieš kelerius metus Suomijoje dirbo eiliniu juodadarbiu ir kentė vietinių gyventojų patyčias.

„Aš ploviau grindis, indus. Iš manęs buvo tyčiojamasi, nes aš iš Lietuvos, nes mano šalis niekam nežinoma, nes aš – niekas. Ten savų talentų pakanka“, – tikino Ruslanas. Pasak jo, geriau jau gyventi Lietuvoje pas močiutę kaime, kuri dar kelis šimtus litų duoda, nei vargti svetur, kur esi antrarūšis.

Laidos dalyvius šokiruos ir du verslininkai, lyginę verslo kūrimo galimybes Lietuvoje ir Anglijoje.

„Nuo vieno uždirbto lito 68 centai atitenka valstybei, o verslą Lietuvoje šiuo metu kontroliuoja 150 skirtingų institucijų. Ir jei tau nesiseka, tu nesulauki jokios pagalbos“, – tikino verslininkas Gintaris Stoškus.

Kitas verslininkas, Anglijoje jau 10 metų gyvenantis ir smulkių parduotuvių tinklą turintis Gintaras teigė, kad net nežino, ką reiškia „pakištukės“.

„Mūsų iš Lietuvos į Angliją atvežti koldūnai kainuoja pigiau nei pas jus. Ir jei verslininkas Anglijoje gauna mažą pelną arba eina į minusą, jis sulaukia specialistų, kurie pataria ir informuoja, kaip atgaivinti verslą, kad jis taptų pelningas, pagalbos“, – teigė Gintaras.

„Viso gero Lietuva“ – tokius žodžius ištars ne vienas svečias jau šį ketvirtadienį 19.40 val. laidoje „Valanda su Rūta“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius