Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvagulių šeima išgyvena mylimo žmogaus netektį: mirė Ąžuolo ir Ryčio močiutė

Netektis – mirė Žilvino Žvagulio pirmos žmonos Regvitos MacDonald mama, Ąžuolo ir Ryčio Žvagulių močiutė Aldona Kasnauskienė. Jai buvo 88-eri.
Aldona Kasnauskienė su šeima
Aldona Kasnauskienė su šeima / Asmeninio albumo nuotr.

Skaudžia naujiena apie moters mirtį vėlų sekmadienio vakarą socialiniuose tinkluose pasidalijo Ąžuolo Žvagulio žmona Ineta Puzaraitė-Žvagulienė.

„Šiandien gavome liūdną žinią... Mylime tave, Bobute, kur bebūtum... Dar pasimatysim“, – rašė Ineta, pasidalijusi ne tik šia žinute, bet ir nuotraukomis, kuriose užfiksuotos gražiausios A.Kasnauskienės akimirkos su artimaisiais.

Vyro močiutės mirtį I.Puzaraitė-Žvagulienė pakomentavo ir 15min. Ji sakė, kad velionė pastarąjį mėnesį gulėjo ligoninėje, kur ir iškeliavo Anapilin.

„Žinot, žmogui jau 88 metai, tai normalu, kad tų ligų buvo. Paskutiniu metu jau gulėjo ligoninėje, bet šiaip visą gyvenimą buvo labai aktyvi, savarankiška, iki pat galo viena gyveno savo namuose, tvarkydavosi, remontuodavo, tai ši mirtis šiek tiek tikėta, šiek tiek ir netikėta. Mes, aišku, neplanavome, kad taip atsitiks. Galvojome, pas ką išleista iš ligoninės ji gyvens, bet įvyko, kaip įvyko“, – teigė Ineta.

Laimei, į Lietuvą buvo spėjusi parskristi Aldonos dukra Regina, tad ji prieš mirštant mamai bent trumpam spėjo su ja susitikti.

„Liūdniausia, kad dėl koronaviruso nelabai galėjome jos lankyti ligoninėje. Kaip tik penktadienį iš Ispanijos parskrido dukra, tai leido pasimatyti 5–10 minučių. Bent tiek“, – pridūrė I.Puzaraitė-Žvagulienė.

A.Kasnauskienė su savo anūkais Ryčiu ir Ąžuolu palaikė itin šiltus ryšius. Kol jųdviejų tėvai Žilvinas ir Regvita dirbo užsienyje, būtent ji juos prižiūrėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius