Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždė be makiažo: Agnė Zacharevičienė ir dažantis, ir valgant ragina turėti saiko

Rubrikos „Žvaigždė be makiažo“ viešnia LNK Žinių vedėja Agnė Zacharevičienė (34) prisipažįsta, kad beveik nesidažo. Išimtis jos darbas, kur ją prieš Žinias grimuoja profesionalūs vizažistai, tačiau užgesus kameroms Agnė skuba nusivalyti makiažą.
Agnė Zacharevičienė be makiažo
Agnė Zacharevičienė be makiažo „Žurnalistų ralyje“ / Egidijaus Babelio nuotr

„Beveik iš viso nesidažau. Manau, kartais žmonės gatvėje atsisukę pagalvoja, kad baisokai atrodau, nes jie nėra įpratę manęs tokios matyti – Žiniose visada būnu gražiai nugrimuota ir padažyta.  Nemėgstu dažytis, net kremų nenaudoju. Neseniai viena draugė sako, kad privalau tokio amžiaus būdama pradėti naudoti kremus bei tepti veidą. Paklausiau jos, nusipirkau lietuvišką kremą ir jis dabar stovi pas mane. Užeitumėte į mano vonią ir nustebtumėte, kad nėra jokių kosmetikos produktų“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Agnė.

A.Zacharevičienė atviravo, kad jos dažniausiai naudojamos priemonės – blakstienų tušas ir lengva pudra ar kreminė pudra. Lūpų blizgesio Žinių vedėja nemėgsta teptis, o ir lūpdažiu lūpas paryškina tik darbo metu.

„Per tuos metus, kai dirbu Žiniose, išmokau šokių tokių gudrybių.  Kiekvieną dieną mane dažo, tai stebėdavau, kaip tai daro profesionalai, ir dabar tą galiu padaryti pati. Iš tiesų principai yra aiškūs. Aišku, nesilyginu su vizažistėmis, nes man išeina kur kas blogiau, bet šiek tiek pati pasidažiusi jau galiu kur nors išeiti, pavyzdžiui, į kokį nors vakarėlį“, – sakė Agnė.

Moteris atviravo, kad kuo mažiau stengiasi apkrauti savo odą po darbo, nes ji pavargsta nuo storo grimo sluoksnio, kuris yra tepamas kasdien ir kelis kartus. „Mus keliais sluoksniais grimuoja prieš Žinias. Pudros būna trys ar keturi sluoksniai. Žinias baigiu pusę vienuolikos ir iš karto stengiuosi tą grimą nusivalyti ir nieko daugiau ant odos netepti“, – pasakojo A.Zacharevičienė.

Egidijaus Babelio nuotr/Agnė Zacharevičienė be makiažo „Žurnalistų ralyje“
Egidijaus Babelio nuotr/Agnė Zacharevičienė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Agnė Zacharevičienė
Agnė Zacharevičienė

Agnė pasakojo, kad jos mama iš viso nesidažo ir pavyzdį ji ima iš močiutės, kuriai daugiau kaip 90 metų.

„Ji atrodo nuostabiai, neturi jokių raukšlių. Manau, kad jos kartos žmonės mokėjo tausoti odą. Grimas yra mano darbo dalis, bet dažytis kiekvieną dieną, ypač jei tai daro labai jaunos mergaitės, kam to reikia? Jų veidai yra nuostabūs, žandukai rožiniai... Grožis juk yra natūralumas. Reikia tausoti savo odą, ant jos nieko netepti. Turiu draugus Italijoje ir mane išmokė, kad šalto spaudimo aliejų reikia naudoti karštą dieną, prieš ir po saulės vonių. Taip pat reikia kuo labiau vengti saulės. Naudojuosi močiučių patarimais ir išmintimi, pavyzdžiui, plaukus su kiaušiniu plauti. Yra daug natūralių būdų, kuriuos esu išbandžiusi, ir galiu pasakyti, kad jie yra veiksmingesni nei įprasti dalykai. Aišku, jei išsiplausi plaukus su alumi, tu juo kvepėsi ir į darbą išeiti negalėsi. Reikia žinoti ribas ir kada ką galima daryti. Dar naudoju medaus ir citrinos kaukes atgaivinti, atšviežinti veidą prieš pavasarį. Tokias kaukes naudojo mano mama“, – apie šeimos grožio receptus pasakojo žinių vedėja.

Egidijaus Babelio nuotr/Agnė Zacharevičienė be makiažo „Žurnalistų ralyje“
Egidijaus Babelio nuotr/Agnė Zacharevičienė be makiažo

Paklausta, kada pirmą kartą pasidažė, Agnė pradeda juoktis. „Turėjau draugę, gal dvyliktoje klasėje, kuri mėgdavo dažytis, visokių stebuklų ji yra prirodžiusi. Jos tėvai gyveno užsienyje ir jai siųsdavo įvairiausių priemonių. Kartą nuėjau pas ją į svečius ir mane šokiravo, kai pas ją pamačiau daiktą, kurį ji kišasi į akis. Galvoju, o, Dieve, ką ji daro. Kokie mes buvome tada naivūs, nepalyginsi su dabartiniu jaunimu... Ten buvo žnyplės blakstienoms riesti, o man taip pavojingai atrodė tas daiktas (juokiasi). Paskui jos pamokytos pradėjome ir lūpas pasidažyti, ir akis apsivesti. Pirmi bandymai buvo poklaikiai“, – portalui Žmonės.lt pasakojo moteris.

Agnė įsitikinusi, kad dažantis, valgant ar šiaip gyvenime visur svarbiausias yra saikas. Tačiau būdama jauna, ji to nesuprato ir kaip daugelis jos bendraamžių norėjo atrodyti vyresnės, nei yra iš tiesų.

„Pamenu, mane tėveliai išleido į sanatoriją. Mes, mergaitės, norėjome atrodyti vyresnės, tad susinešėme viską, ką turėjome, ir dažėmės. Aš pamenu, kad aplink akis juodai apvesta buvo. Mums atrodydavo, kad daromės vyresnės ir gražesnės, o iš tiesų, juk tai buvo katastrofa. Tačiau kiekvienas pereina per tą laikotarpį, tik ačiū Dievui, nebuvo fotografuojančių telefonų tuomet, tai nėra užfiksuota“, – juokėsi A.Zacharevičienė.

Egidijaus Babelio nuotr/Agnė Zacharevičienė be makiažo „Žurnalistų ralyje“
Egidijaus Babelio nuotr/Agnė Zacharevičienė be makiažo

Agnė prisipažino, kad dažnai ją neoficialiuose renginiuose galima pamatyti be makiažo, o  ypač į parduotuvę einant su vaiku. Tačiau Agnės sūnus yra tikras estetas ir visada pasako, jei mama atrodo nelabai gerai.

„Man jis yra pasakęs, kad „kažkaip keistai“ atrodau. Jam reikia, kad tvarkingai atrodytų mama. Jei aš jam nepatinku Žiniose, jis man kartais paskambina tai pasakyti. Keletą kartų yra pasakęs, kad negražiai atrodau, kartais kur nors išsiruošus, pavyzdžiui, į gimtadienį, sako, kad nepatinka mano veidas ar lūpos. Turiu šalia sūnų, kuris mato ir auklėja mane. Tačiau yra ir kita medalio pusė: mano vyras ir sūnus nuolatos kovoja. Mano vyrui gražūs mano garbanoti plaukai, nes tokią mane vedė, o sūnui labiau patinka tiesūs plaukai“, – pasakojo moteris. Paklausta, o kokie plaukai jai pačiai patinka labiau, Agnė sakė, kad dirbama Žiniose priprato prie tiesių plaukų. Anot moters, natūraliai jos plaukai atrodo kaip mulatės ir su jais yra sunku ką nors padaryti.

O ką Agnė galvoja apie plastikos chirurgijos operacijas? „Jei žmogus turi kompleksą, aš niekada nesakysiu, kad tai nesąmonė. Jei žmogus negali su tuo gyventi, tai kodėl ne? Būna moterų krūtinė tampa negraži po operacijų arba pagimdžius. Niekada nesakau ne, bet tai turi būti labai apsvarstyta, nes tai yra visam gyvenimui. Jei tau patemps veidą, paskui negrąžinsi, jei tau nepatiks. Manau, kad pasidarius operaciją tu prarandi asmenybės bruožus, visos tampa panašiomis – pamatai, kad čia sudėta, čia pripūsta, čia suleista“, – sakė A.Zacharevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius