Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždė be makiažo: Irūna Puzaraitė įsitikinusi, kad kosmetika Pelenę gali paversti Princese

Irūna tikina visuomet buvusi atvira, nuoširdi ir neturinti ko slėpti, todėl jos nė kiek nesutrikdė pasiūlymas nusifotografuoti be makiažo. „Esu tokia, kokia esu. Visuomet laikiausi nuomonės, kad žmonėms patinku arba nepatinku tikrai nepriklausomai nuo to, kaip atrodau“, – šypsosi žavioji dainininkė.
Irūna Puzaraitė be makiažo
Irūna Puzaraitė be makiažo / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Pirmąkart profesionalų grimą Irūna išbandė ėmus populiarėti grupei „Mokinukės“. Jai tuomet buvo vos keturiolika. Nenuostabu, kad paauglė nuolat save lygindavo su kitomis scenos žvaigždėmis ir reikalaudavo, kad ją dažytų kuo daugiau ir kuo ryškiau. „Dabar jau suprantu, kad tiesiog buvo per anksti...“, – šypsosi anksti išpopuliarėjusi mergina.

Šiandien paauglėms, kurios išgyvena begalinį troškimą dažytis, Irūna pataria drąsiai eksperimentuoti. „Tik neikite į mokyklą prisidažiusios taip, kaip eitumėte į Helovyno vakarėlį. Žinau, kad norisi viską išbandyti, tačiau viskam yra savas laikas ir vieta. Namuose dažykitės, tepliokitės, tai visai linksma. Bet pagalvokite, kaip jūsų veideliai atrodys, kai būsite vyresnės“, – draugiškai perspėja dainininkė.

Irūna Puzaraitė be makiažo
Irūna Puzaraitė be makiažo

Irūna neslepia, kad paauglystėje, bandydama paslėpti spuogelius, naudodavo kreminę pudrą, o kasdieniame gyvenime ligi šiol visiškai apsieina be dekoratyvinės kosmetikos priemonių, nes tiesiog jų nemėgsta. „Kasdien naudoju tik veido prausiklius, kremą. Kartą per savaitę pasidarau veido pylingą. Labai retai užsitepu mineralinę pudrą, kuri nekemša porų, o iš dekoratyvinės kosmetikos priemonių dažniausiai naudoju blakstienų tušą. Bet ir be jo drąsiai einu į gatvę“, – sako dainininkė.

Irūna Puzaraitė be makiažo
Irūna Puzaraitė be makiažo

Irūna mano, kad vaikinų nuomonė dekoratyvinės kosmetikos klausimu – nevienareikšmė. „Yra tekę girdėti, kad vieni vaikinai prašo, jog merginos kažkur eidamos pasidažytų, kiti kaip tik nori matyti savo merginą natūralią. Vaikinus, ko gero, pirmiausia sužavi tos, kurios ryškiai padažo lūpas ar akis. Tačiau po to jie tarp savęs pasikalba, klausdami vienas kito: „Kažin, kaip ji atrodytų ryte?“. Esu pastebėjusi, jei merginos veido bruožai gražūs, dažniausiai  pasidarydama makiažą ji juos paslepia arba iškraipo. Tad jei mergina išties graži, bus graži ir tik ką išlipusi is lovos“, – įsitikinusi Irūna.

Nemenką scenos patirtį turinti mergina nė neabejoja, kad dekoratyvinė kosmetika tikrai gali Pelenę paversti Princese. „Jei galvoji kad esi negraži, tokia ir atrodysi. Svarbiausia –  pasitikėjimas savimi, tada tikrai būsi Princesė. Dekoratyvinė kosmetika trūkumus gali paslėpti: tušas gali „atmerkti“  akis,  lūpų blizgesys „parodyti“ lūpas,  pudra – paslėpti veido nelygumus. Bet manau, kad dažytis reikia mokėti, nes galima ir su makiažu atrodyti žymiai prasčiau nei be jo“, – šypsosi žavioji Irūna.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius