Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždė be makiažo: Monikai Linkytei keista, kai gražus žmogus nori atrodyti dar gražiau ir griebiasi skalpelio

Dainininkė Monika Linkytė (21) savo jaunatviško grožio nė negalvoja tobulinti priaugintomis blakstienomis, plaukų sruogomis ar silikoniniais implantais. „Manau, kad kiekviena jauna mergina turėtų stengtis aplinkinius sužavėti savo charizmatišku elgesiu, o ne priklijuotomis blakstienomis“, – šypsosi rubrikoje „Žvaigždė be makiažo“ įsiamžinusi dainininkė.
Monika Linkytė be makiažo
Monika Linkytė be makiažo / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Gargžduose dažėsi ir penktokės

Monika prisimena, kad jos mama niekuomet per daug nesidažė ir stengėsi išsaugoti savo gražią šviesią odą. Monika nė neabejoja, kad norime to ar nenorime, tačiau daug ką perimame iš savo tėvų. Monika labai patenkinta tuo, jog požiūrį į dekoratyvinę kosmetiką ji paveldėjo iš savo mamos.

Gargžduose augusi mergina pamena, kai penktoje klasėje per tėvų susirinkimą buvo iškelta problema dėl kelių jos klasėje mėgstančių dažytis mergaičių. Jų mamos tiesiog nepajėgė šios problemos suvaldyti: juk dauguma tėvų nedideliame miestelyje į darbus išskubėdavo žymiai anksčiau, ir dėl to negalėdavo pamatyti, kaip „pasigražina“ jų atžalos, išeidamos į mokyklą.

„Laimei, tokių buvo vos kelios. O tos, kurios dažėsi penktoje klasėje, taip ir dabar tebesidažo. Tiesiog aš džiaugiuosi, kad nebuvau viena iš tų besidažančių mergaičių ir jei kada nors auginsiu dukrą, mano požiūris  į dekoratyvinę kosmetiką bus lygiai toks pat, kaip ir mano mamos“, – sako Monika, pridurdama, jog kiekvienas pats renkasi, kaip jis turi atrodyti.

Įvaizdis scenoje ir gyvenime

Mergina tvirtina, jog kasdienai iš visų dekoratyvinės kosmetikos priemonių jai užtenka lūpų blizgesio, šešėlių antakiams, tušo ir kartais plonyčio pudros sluoksnio. Be makiažo Moniką galima sutikti ir parduotuvėje, ir mieste, ir namuose.

„Būna dienų, kai  išeinu visiškai nepasidažiusi. Gal tai ir blogai , bet labai nesureikšminu pasidažiusi aš ar ne. Nejaučiu poreikio išsiskirti gatvėje“, – šypsosi Monika. Ji įsitikinusi, jog realybėje įvaizdis ir makiažas nėra tiek svarbus, kaip scenoje.

„Man atrodo, kad natūralus grožis atsiskleidžia tuomet, kai mergina moka šarmingai save pateikti. T.y. jeigu labai daug ir nuoširdžiai šypsosiesi, visada atrodysi linksma ir pasitikinti savimi“, – savą moteriško šarmo formulę padiktuoja mergina.

Monika Linkytė be makiažo
Monika Linkytė be makiažo

Stebėti vizažistų darbą Monika išmoko nuo 12 metų, kai pirmąkart filmavosi televizijoje. „Visada įdomu, kaip mane padažys. Pastebiu, kad šioje srityje kaskart įgaunu patirties ir jau žinau, kas man labiau tinka, žinau, kokias spalvas geriau naudoti ir t.t. Pagalvoju apie tai, jog reiktų baigti profesionalaus vizažo kursus dėl to, kad ne kiekvieną kartą, kai reikia lipti į sceną, šalia būna profesionalus makiažo meistras. O kai dažausi pati, suprantu, kad kol kas patirties vizažo srityje man trūksta. Todėl manau, kad kai rasiu daugiau laisvo laiko, būtinai pasigilinsiu į makiažo subtilybes profesionaliau ir galbūt jau šią vasarą pavyks rasti laiko vizažistų kursams“, – sako šiuo metu Vilniaus universitete teisę studijuojanti dainininkė.

Plastinės operacijos kelia šypseną

Natūraliu savo grožiu besidžiaugianti 21-erių Monika gana griežtai žiūri į tas gražuoles, kurios ryžtasi plastinėms operacijoms tikrai ne dėl to, kad ištaisytų įgimtus ar įgytus defektus. „ Kai jau nebeturi ko griebtis, tuomet griebiesi skalpelio. Bent jau kol kas man juokinga, kai moteris dėl perdėto noro atrodyti gražiai į savo krūtinę dedasi implantus, nors jos natūrali krūtinė yra pakankamai graži. Galbūt, kai būsiu trisdešimties, taip nemanysiu. Bet kol kas į tai žiūriu  gana skeptiškai. Man atrodo keista, kai gražus žmogus stengiasi atrodyti dar gražiau“, – savo pozicijos nė nebando slėpti balsingoji mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius