-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždė be makiažo: Vita Jakutienė įsitikinusi, kad visos pergyvena tą etapą, kai norisi dažytis be saiko

„Tai pirmas kartas mano gyvenime, kai fotografuojuosi be jokio makiažo. Prisipažinsiu – nejauku“, – šypsosi grupės „Naujos pupytės“ narė Vita Jakutienė, tapusi dar viena straipsnių ciklo „Žvaigždė be makiažo“ heroje.
Vita Jakutienė be makiažo
Vita Jakutienė be makiažo / Eivydo Timinsko nuotr.

Du vaikučius auginanti moteris teigia, kad nors scenoje ar renginyje be makiažo pasirodyti neišdrįstų, tačiau vaikščiodama su vaikais po parką ar vesdama juos į darželį tikrai nesidažo.

„Žinoma, būna ir taip, kad į darželį ateinu labai daug prisidažiusi, bet auklėtojos viską supranta – to reikalauja mano darbas“, – stengiasi likti sąžininga Vita.

Vita Jakutienė be makiažo
Vita Jakutienė be makiažo

Dekoratyvinė kosmetika šios moters gyvenime atsirado gana anksti, tuomet, kai jai tebuvo trylika metų, mat ji jau tada dirbo modeliu Japonijoje ir Italijoje.

„Modelio darbas lėmė tai, kad aš labai anksti pradėjau dažytis. Manau, šiandien Lietuvos paaugliukės šiek tiek persistengia besidažydamos. Turbūt visoms reikia pergyventi ir tokį etapą, kai norisi dažytis be saiko. Man irgi taip buvo, aš atsimenu, kai pradėjau dažytis, norėjosi labai daug, o dabar, kuo toliau, tuo norisi vis kukliau: kasdienai dažausi tik skaistalais, o lūpas patepu blizgesiu. Net ir pudros stengiuosi naudoti kuo mažiau“, – atvirauja Vita.

Dainininkė prisipažįsta, kad priaugintos blakstienos jos gyvenime atsirado dėl patogumo, o ne dėl grožio „Taip sutaupau daug laiko, juk ryte reikia skubėti vaikus į darželį nuvesti“, –  šypsosi šviesiaplaukė gražuolė.

Dainininkė sako, kad jos šešerių metukų dukrytė, kaip ir visos mergaitės, mėgsta ir mamos aukštakulniais apsiavusi pavaikščioti, ir mamos kosmetinėje pasikuisti.

„Aš pati jai esu nupirkusi specialų vaikišką kosmetikos rinkinį ir kai labai vaikas nori, leidžiu pasiteplioti. Kol kas tai tik žaidimas. Kai bus vyresnė, stengsiuosi dukrai išaiškinti, kad kuo vėliau pradės naudoti dekoratyvinę kosmetiką, tuo geriau“, – sako moteris.

Ilgakojė šviesiaplaukė nė neabejoja, kad moteris pasitiki savimi tik tuomet, kai ją palaiko jos mylimas žmogus. „Manau, kad vyras niekuomet gyvenime neturėtų moters kritikuoti. Aišku, kai per daug giria, irgi negerai. Tačiau jei man nuolat reiktų girdėti kritiką, tai tikrai negalėčiau būti su tokiu žmogumi“, –  sako jau septintus metus laimingai ištekėjusi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius