Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetai“ po trylikos metų suves I. Jankauskaitę ir R. Vilkončių

Sausio 24-ąją per LNK startuoja trečiasis muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ sezonas. Dvejus metus iš eilės „Žvaigždžių duetų“ konkursas buvo populiariausia muzikinė laida Lietuvoje. Mėnesio pabaigoje dešimt muzikinių duetų, sudarytų iš dainavimo entuziastų ir dainavimo profesionalų, varžysis tarpusavyje per LNK.
Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius
Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius / LNK nuotr.

Naująjį muzikinio šou sezoną vedėjais dirbs aktorė Inga Jankauskaitė ir laidų vedėjas Rolandas Vilkončius.

„Vesti žvaigždžių duetus man didelė garbė, nes šis konkursas jau kelintus metus iš eilės pateikia daug siurprizų televizijos žiūrovams ir tampa neatsiejama savaitgalio pramogos dalimi. Taip pat tai ir didelis iššūkis man, nes reikės dirbti naujoje man aplinkoje su nauja komanda. Tikiu, kad sutiksiu daug įdomių žmonių, kurie bus atviri idėjoms, novatoriški ir draugiški, o turint omenyje, kad poroje dirbsiu su viena talentingiausių ir žavingiausių televizijos žmonių- Inga Jankauskaite -nekantraudamas laukiu šio konkurso pradžios“, - sako R. Vilkončius.

Simboliška, kad pirmąjį savo gyvenime renginį aktorė Inga Jankauskaitė vedė būtent kartu su Rolandu Vilkončiumi. Tai prieš trylika metų vyko Ukmergėje.

„Kiek prisimenu, tai buvo diskoteka Ukmergės kultūros namuose. Mano partneris buvo toks jaunas, aukštas ir plonas... Rolandas Vilkončius“, - juokėsi Inga Jankauskaitė, pažintį su Rolandu skaičiuojanti dešimtmečiais. Tuomet ji vedė radijo laidą vaikams „Ingumynai“ stotyje „Kauno fonas“.

„Man Inga tada labai patiko. Bet bijojau ją kabinti, nes tuomet draugavo su mano viršininku“, - šypsosi Rolandas Vilkončius.

Inga Jankauskaitė prisipažįsta, kad „Žvaigždžių duetai“ pakeitė jos gyvenimą. Pirmajame sezono šou ji, dalyvaudama su Č. Gabaliu, užėmė antrąją vietą, o antrajame sezone tapo šou vedėja.

„Nejučiomis savo gyvenimo istoriją dėlioju „iki duetų“ ir „po duetų“. Visomis prasmėmis šis šou man davė daug. Tai – puiki galimybė realizuoti tai, apie ką svajojai. Taip, tai žaidimas, ir smagus tada, kai pats dalyvis žino, ko nori. Kai eini rodyti savo sukurto numerio ir netveri savyje, kad jį parodytum, trokšti pamatyti tai, ką sugalvojo kolegos – tai yra nuostabu“, - apie „Žvaigždžių duetus“ kalbėjo I. Jankauskaitė.

„Žvaigždžių duetuose 3“ startuos 10 porų. Jau skelbta, kad dalyvauti šou pasiūlyta „Muzikos akademijos“ nugalėtojui Ruslanui Kirilkinui ir „Muzikos akademijos“ dalyvei gruzinei Šorenai Džaniašvili.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius