Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetuose 4“ – įtempta kova tarp V.Genytės ir N.Zvonkės

Nuo šio savaitgalio šeštadienio vakarais LNK eteryje iki pat gegužės mėnesio tęsis muzikinis projektas „Žvaigždžių duetai 4“. Pirmasis įvykęs balsavimas lėmė, kad tarp projekto favoritų išsiveržė dainininkė Vaida Genytė su choro „Ave Vita“ choro vadovu Kastyčiu Barisu. Kitą savaitę paaiškės, kuriai porai per dvi savaites surinkus mažiausiai balsų teks atsisveikinti su šiuo projektu.
Kastytis Barisas ir Vaida Genytė
Kastytis Barisas ir Vaida Genytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ši pora tapo ir komisijos favoritais – V.Genytė su choru „Ave Vita“ bei jo meno vadovu K.Barisu iš viso surinko 40 balų. Antroje vietoje komisijos sprendimu liko dainininkė Violeta Tarasovienė ir aktorius Gintaras Mikalauskas, surinkę 38 balus. Trečiąją ir ketvirtąją vietą dalijosi dainininkas Vilius Tarasovas ir Onos Valiukevičiūtės dukra Giedrė Balutytė bei dainininko Ovidijaus Vyšniausko ir verslininkės Irenos Matijošaitienės pora, surinkusi 37 balus.

Kiek prasčiau sekėsi į naujalietuvių personažus persikūnijusiems atlikėjai Natalijai Zvonkei ir laidų vedėjui Vitalijui Cololo bei egzotiškajam sporto treneriui Jean'ui Claude'ui ir grupei „69 danguje“. 36 balus surinkusiai „Yvos“ grupės lyderės porai ir egzotiškam kvartetui teko penkta – šešta lentelės vietos. 

Priešpaskutinė vieta liko Lietuvos prezidentus scenoje suvaidinusiems aktoriui Giedriui Arbačiauskui ir laidų vedėjai Aušrai Kilkuvienei, surinkusiems 34 balus. Paskutiniai komisijos vertinimų lentelėje liko modelis Jurgita Tvarijonaitė ir popklasikos grupės „el Fuego“ trijulė, surinkę 33 balus.

Po visų pasirodymų įvykusio žiūrovų balsavimo metu įtempčiausia dvikova virė dėl pirmųjų vietų – pakaitomis čia atsidurdavo N.Zvonkė su V.Cololo bei V.Genytė su K.Barisu. Paskutinės balsavimo minutės lėmė, kad žiūrovų simpatijas išplėšė N.Zvonkės ir V.Cololo duetas, surinkęs 5217 balsus.  V.Genytė su K.Barisu surinko 5175 balsus, o trečioje vietoje likęs O.Vyšniauskas su I.Matijošaitiene sulaukė 3009 balsų.

Ketvirtieji liko J.Claude'as ir grupė „69 danguje“ su 1422, penktieji – V.Tarasovienė ir G.Mikalauskas su 1417, šeštieji – V.Tarasovas ir G.Balutytė su 1376, septintieji – J. Tvarijonaitė ir „el Fuego“ su 1364, aštuntieji –  G.Arbačiauskas ir A.Kilkuvienė su 1360 balais.

Susumavus komisijos balus ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad projekto lyderiais šią savaitę tapo  V.Genytė su K.Barisu, o paskutinieji liko G.Arbačiauskas ir A.Kilkuvienė.

1 vieta  V.Genytė ir K.Barisas

2 vieta N.Zvonkė ir V.Cololo

3 vieta  O.Vyšniauskas ir I.Matijošaitienė

4 vieta  V.Tarasovienė ir G.Mikalauskas

5 vieta J.Claude'as ir grupė „69 danguje“

6 vieta  V.Tarasovas ir G.Balutytė

7 vieta J. Tvarijonaitė ir „el Fuego“

8 vieta  G.Arbačiauskas ir A.Kilkuvienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius