Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 09 /22:00

„Žvaigždžių duetus“ paliko Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė

Šeštadienio vakarą LNK projekte „Žvaigždžių duetai. Istorija prasideda iš naujo“ dalyviai atliko gražiausias meilės dainas ir pristatė tuos, kurie visada šalia jų. Susukavus dviejų laidų rezultatus, mažiausiai komisijos ir žiūrovų palaikymo sulaukė Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė. Jie ir turėjo atsisveikinti su projektu.
Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė
Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Šioje laidoje dėl žiūrovų simpatijų susikovė devynios poros: Aistis Mickevičius ir Neringa Šiaudikytė, Jonas Jonušas ir grupė „Pop Ladies“, Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė, Agneta Gabalytė ir Rosita Čivilytė, Tadas Rimgaila ir Monika Linkytė, Sandra Chlevickaitė ir Saulenė Chlevickaitė, Inga Norkutė ir Karolis Akulavičius, Justas Lapatinskas ir Agnė Buškevičiūtė, Egidijus Sipavičius ir Lina Rastokaitė.

Porų pasirodymus vertino ir komisijos nariai: Donatas Katkus, Laima Lapkauskaitė, Giedrius Drukteinis ir Kristina Kazlauskaitė.

Pirmieji scenoje pasirodė T.Rimgaila ir M.Linkytė, kurių atliktą dainą vainikavo abiejų dalyvių šuolis nuo kelių metrų pakylos. Visgi komisijos nariai nežarstė „Kartėlį palieka tai, kad mūsų supratimu meilė visada yra kančia. Man gyvenime meilė asocijuojasi tik su gražiais dalykais“, – apie pasirodymą ir meilę kalbėjo G.Drukteinis.

Antrieji savo laimę išlikimo vakarą išbandė L.Rastokaitė ir E.Sipavičius, atlikę jausmingą dainą apie meilę. „Taip suvirpino, kad viskas atrodo, kad viduje toks vibrato nuo Linos negalėjau atplėšti akių. Man atrodo, jos dėka pirmą kartą pamačiau, kad Sipavičius gali dainuoti“, – komplimentų negailėjo K.Kazlauskaitė.

E.Andrulis ir R.Stoškuvienė šioje „Žvaigždžių duetų“ laidoje paseno net keliomis dešimtis ir atliko naujausią grupės „Biplan“ dainą „Amore“. „Man trukdė kažkas įsijausi į jų siužetinę linija, gal tai ne jų diena šiandien, tad aš negaliu parašyti daugiau kaip aštuonių“, – porą įvertino L.Lapkauskaitė.

A.Buškevičiūtė ir J.Lapatinkas meilės dainų vakarą atliko kūrinį iš legendinio „Operos Fantomo“. „Klausant šios dainos, prisimenu jaunystę, pirmąją meilę. Gera buvo klausyti dainos, jausmas lyg ir buvo, bet juk žinote, kaip sunkiai linkstu prie geresnio pažymio, bet meilės vardan rašau devynis“, – porą vertino L.Lapkauskaitė.

J.Jonušo ir grupės „Pop Ladies“ jausmingas pasirodymas baigėsi kiek netikėtai – Katažinos ašaromis. „Nemeluoju, man spaudimas pakilo, reikia pauzę padaryti... Nuo emocijų, nuo grožio, nuo šilumos, nuo džiaugsmo, kaip šita visa kompanija dirba. Nuostabu, dešimt, be komentarų“, – gyrė dalyvius K.Kazlauskaitė.  

A.Gabalytė su mama R.Čivilyte dar kartą demonstravo savo puikius vokalinius sugebėjimus ir komisiją bei žiūrovus bandė papirkti įspūdinga ir jausminga daina. „Šiandien iš šio dueto sulaukiau daugiau paprasto nuoširdumo, mažiau manieringumo. Agnetai gal mažiau pasisekė nei mamai, bet ji dar mokosi“, – pastebėjo L.Lapkauskaitė.  

I.Norkutė-Žvinienė ir K.Alukavičius „Inga yra bravo, ji ištraukė visą dainą, o Karolis kiek pervaidino, jis norėjo pasirodyti jausmingas ir giliai jaučiantis, tad persistengė“, – kritikos negailėjo G.Drukteinis, o štai jos kolegė K.Kazlauskaitė tiesiog susižavėjo Karolio balsu.

Saulenė ir Sandra „Žvaigždžių duetų“ scenoje virto undinėmis, tad šias jų pastangas įvertino komisijos nariai. „Padainavote gražiai, reginys neblogas. Man jūs šiandien labai patikote, bet aš vis tiek parašysiu aštuonis“, – seserų duetą įvertino D.Katkus.  

Paskutinieji scenoje pasirodė A.Mickevičius ir N.Šiaudikytė, kurie bene pirmą kartą atliko rimtą ir jausmingą dainą. „Vien tik gerus žodžius, bravo, Aisti, bravo, Neringa. Pagaliau meilė buvo pašlovinta, pagaliau meilę išgirdome kitoje tonacijoje, čia ir yra meilė. Bravo“, – komplimentų negailėjo G.Drukteinis.  

Susumavus dviejų laidų rezultatus, galutinė dalyvių lentelė atrodo taip:

1. Jonas Jonušas ir grupė „Pop Ladies”
2. Aistis Mickevičius ir Neringa Šiaudikytė
3. Agneta Gabalytė ir Rosita Čivilytė
4. Saulenė ir Sandra Chlevickaitė
5. Agnė Buškevičiūtė ir Justinas Lapatinskas
6. Tadas Rimgaila ir Monika Linkytė
7. Lina Rastokaitė ir Egidijus Sipavičius
8. Inga Norkutė-Žvinienė ir Karolis Akulavičius
9. Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė

Agneta Gabalytė ir Rosita Čivilytė
Agneta Gabalytė ir Rosita Čivilytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius