Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetuose“ – neįvertintas Stano pilietiškumas

Antradienį vykęs LNK televizijos muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ filmavimas, regis, turėjo būti lyriškas, nuoširdus, jaukus ir geras, juk koncertas bus skirtas visoms Lietuvos mamoms ir bus transliuojamas Motinos dienos išvakarėse. Deja, jame netrūko ir pykčio kibirkštėlių.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Turbūt labiausiai žiūrovus ir komisiją nustebino Stano ir Šorena, mamos šventei surengę tikrą šou. Savo šmaikštų ir nuotaikingą pasirodymą duetas pritraukė prie šių dienų aktualijos – jaunų šeimų likimo. Stano scenoje vaizdavo esąs jaunas tėtis, Šorenai išaugo nėščiosios pilvukas ir kartu jie linksmai stūmė vaikišką vežimėlį. Bene įdomiausia, kad į savo pasirodymą duetas įtraukė ir Lietuvos politikų pasisakymus – tai sulaukė labai dviprasmiškos komisijos reakcijos.

Antradienio filmavime prie Vytauto Juozapaičio, Donato Katkaus ir Gedimino Zujaus vyriško komisijos kolektyvo prisidėjo Seimo narė Dalia Teišerskytė. Dalis buvusių salėje nors akimirką pamanė, kad savo socialinę dainą duetas skyrė būtent jai. D.Teišerskytė išsisuko nuo kritikos porai tarsteldama, esą „nėščių moterų negalima kritikuoti, nes užgrauš pelės“, tačiau komisijos pirmininkas V.Juozapaitis nesismulkino. „Kopūstu išpūstas pilvas žiaurokai atrodė ir didžiavyrių reklama neįsipaišė“, – kritikos strėlėmis svaidėsi V.Juozapaitis. Jam atsikirsti mėgino Stano, tvirtindamas, kad tik taip gali paveikti viešą nuomonę ir parodyti savo pilietinę poziciją, tačiau komisijos pirmininkas jam oponavo sakydamas, kad dueto pasirinkimui – „ne vieta ir ne laikas“. Vėliau įsiaudrinusią diskusiją teko nutraukti laidos vedėjui Rolandui Vilkončiui.

Koją pakišo bronchitas

Kita, tik kiek ramesnė dueto ir komisijos diskusija įvyko po Ruslano ir Skaivos pasirodymo. Eidamas į sceną Ruslanas užkulisiuose juokais pasakė Skaivai „einam susirinkti savo šešetų“, tačiau buvo neaišku, kas paskatino atlikėją taip kalbėti. Atlikėjai pasirodė juodais kostiumais, o Skaiva pasipuošė marškinėliais su savo mamos nuotrauka. Nors komisija vertino duetą palankiai, ilga komisijos pirmininko V.Juozapaičio kalba Ruslaną privertė sunerimti, o kai maestro palinkėjo porai „gero skrydžio“, dainininkas įsiterpė ironizuodamas. „Gero skrydžio lauk?“ – kandžiai paklausė vaikinas ir tuoj pat sulaukė V.Juozapaičio patarimo „neieškoti priešų“. Po to Ruslanas padėkojo Skaivai, kuri, pasak jo, dainavo sirgdama bronchitu, galbūt taip teisindamas ją prieš komisijos narius, kurie pastebėjo, kad Skaiva vėl nustojo dainuoti.

Tiesa, didžiąją filmavimo dalį nesusipratimai pakilios nuotaikos netemdė, o vienintelė komisijoje esanti moteris D.Teišerskytė negailėjo pagyrų visoms dainavusioms moterims ir merginoms, o Lietuvos motinoms net skyrė eilėraštį. 

Akimirkas iš filmavimo galite pasižiūrėti čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius