-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetuose“ – pirmoji netektis

„Žvaigždžių duetus“ buvo priversti palikti Ingrida Kazlauskaitė ir Egidijus Bavikinas.
Ingrida Kazlauskaitė ir Eugenijus Bavikinas
Ingrida Kazlauskaitė ir Eugenijus Bavikinas / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Dar prieš šį šeštadienį buvo kalbėta, kad didžiausia grėsmė yra iškilusi Augustės ir Vyganto Kazlausko duetui. Jie buvo atsidūrę paskutinėje „Žvaigždžių duetų“ turnyrinės lentelės vietoje. Šįkart komisija buvo linkusi nubausti Daurą Zinkevičiūtę ir Vaidą, kurie atsidūrė paskutinėje vietoje. Į pirmą vietą jie iškėlė atlikėją Mia ir Giedrių Leškevičių.

Tačiau padėtis pasikeitė balsavus žiūrovams. Suskaičiavus jų ir komisijos balsus bei sudėjus su praėjusios savaitės balsavimais, paaiškėjo, kad paskutinėje vietoje liko I.Kazlauskaitė ir E.Bavikinas. Būtent jų kitą savaitę nebeliks šiame šou.

Pirmąją vietą užėmė G.Lešekvičius su Mia, arčiausiai šių lyderių liko antroje vietoje atsidūrę Dalius Mertinas ir Aušra Cicėnaitė.

Ši laida, kaip ir tikėtasi, buvo skirta meilei. Įvairiausių pasisakymų šia tema nevengė beveik visi laidos dalyviai. Tiesa, komisijos narė Dalia Teišerskytė sakė, kad apie meilę reikia ne kalbėti. Su Jolanta Paulauskiene dainavęs Merūnas keistai kalbėjo apie meilę, sakęs, kad praėjusį savaitgalį buvo įsimylėjęs kažkokį drungną skystį. Tačiau J.Paulauskienė tuoj pat pridūrė, kad šį savaitgalį dainininkas įsimylėjęs ją. Na, o daugiausia kalbų, žinoma, sulaukė garsusis Skaivos ir Ruslano Kirilkino bučinys, palydėtas audringais aplodismentais. Komisijos nariai sakė net neturintys ką pasakyti ir įtariai klausinėjo, ar tai buvo surepetuota.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius