Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždžių honorarai: Natalija Bunkė už jį gali nusipirkti kailinius, Liveta Kazlauskienė – lepintis Turkijoje

Kol Lietuvos senjorai kantriai laukia nurėžtų pensijų sugrįžimo, tautinio pramogų verslo galiūnai ir divos džiaugiasi vis didėjančiais honorarais ir pilnėjančiomis koncertų arenomis. Kai kurios scenos žvaigždės per vakarą uždirba tiek, kiek eiliniai mirtingieji per metus.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / TV3 nuotr.

Radžis, Rytis Cicinas, Vytautas Šiškauskas, Marijus Mikutavičius, Mantas Jankavičius, Džordana Butkutė trečiadienio vakarą atsidurs TV3 laidos „Žvaigždžių dešimtukas“ taikinyje.

„Ar tiesa, kad Egidijus Dragūnas už koncertus didžiausiose arenose gavo milijoną?“ – pasiteiravo „Žvaigždžių dešimtukas“ vienos popscenos moterų Natalijos Bunkės. „Nesąmonė, jūs nusišnekat“, – sakė negalėdama patikėti garsi moteris. Užtat Natalija su kitomis grupės „Pop Ladies“ narėmis pabrėžė, kad jos Lietuvoje tarp merginų grupių yra brangiausios, ir atvirai papasakojo, kur išleidžia savo uždirbtus tūkstančius.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Pop Ladies“
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Pop Ladies“

„Aš už savo naujametį honorarą norėjau nusipirkti kailinius, – prisipažino Natalija, bet paskui nusprendžiau, kad geriau už tuos pinigus suremontuosiu mūsų su Katažina bendrus namus“, – nežinia, juokais ar rimtai, apie jos ir buvusio vyro būstą pasakė N.Bunkė.

Kitos laidoje kalbintos žvaigždės irgi prisipažino, kad jų honorarai kartais būna įspūdingi, tiesa, nė iš tolo neprilygstantys galimiems Gyčio Paškevičiaus, Marijono ar E.Dragūno uždarbiams, užtarnautiems koncertuojant didžiausiose Lietuvos arenose.

„Esame kartą už vakarą gavę honorarą, kur po skaičiaus buvo keturi nuliukai“, − prisipažino Liveta Kazlauskienė. Paklausta, kur leidžia uždirbamus pinigus, Liveta Kazlauskienė pasidalino savo kilnia svajone: „Jei turėčiau labai daug pinigų, pirmiausia atstatyčiau Balbieriškio bažnyčią, pastatyčiau senelių namus. O šiaip man jokių ypatingų malonumų nei daiktų nereikia – užtenka nuskristi į Turkiją ir pasilepinti saule bei šilta jūra“, − kuklindamasi aiškino L.Kazlauskienė.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Liveta Kazlauskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Liveta Kazlauskienė

„Mums pernai buvo labai geri metai, apvažiavom visą Lietuvą, – džiaugėsi Linas Karalius savo grupės „ŽAS“ sėkmingu atgimimu. − Geras honoraras yra toks, kai per koncertą už vieną dainą gauni tūkstantį litų. Anksčiau pinigus išleisdavom linksmybėms, dabar – investuoju ir keliauju, štai ruošiuosi į Vietnamą kaituoti.“

Dainininkė Atlanta irgi pasidžiaugė, kad nemažai gastroliuoja po Lietuvą. „Man didžiausias honoraras buvo tas, kai per vakarą uždirbom apie 10 000 litų. Bet taip būna retai, dažniausiai tik per Naujuosius metus. Kai tik yra daugiau pinigų, iškart keliauju“, – prisipažino Atlanta.

Kas Lietuvoje iš savo koncertų uždirba daugiausia? Kuris artistas jau gali pirktis ne tik limuzinus, bet ir lėktuvus? Visi atsakymai jau šįvakar 20.30 val. TV3 laidoje „Žvaigždžių dešimtukas“.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Elena Puidokaitė-Atlanta
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Elena Puidokaitė-Atlanta

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius