-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių karų“ atrankoje tarp Mios gerbėjų pastebėtas Valdas Karklelis ir „Mis šiaulietė“

Kol keturi Natalijos Zvonkės gerbėjai su nekantrumu laukia rezultatų, Mia skuba iš gausaus būrio dainininkų išsirinkti pačius pačiausius. Šio pirmadienio, liepos 20-osios, vakarą TV3 žiūrovai pamatys intriguojančias atrankų akimirkas, išgirs susirinkusiųjų nuomones ir pastabas „Žvaigždžių karų“ dalyviams bei turės galimybę nuspręsti, kurie du iš atrinkto laimingojo ketverto finaliniame koncerte pirmą kartą lips į didžiąją sceną ir kausis už Mią.
Dainininkė Mia
Dainininkė Mia / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šį kartą atrankoje dalyvavo nemažai vyrukų, todėl Mios dainas už durų niūniuojančios merginos baiminosi, jog sėkmė gali lydėti stipriosios lyties atstovus.

Tuo tarpu dalyvius vertinanti komisija ir pati Natalija, savo išrinktuosius jau atidavusi žiūrovų teismui, kad ir kaip būtų keista, linkėjo konkurentei tik sėkmės.

„Miai linkiu taip pat gerai atsirinkti žmones. Aš manau, kad ji vertins balsą, nes ir pati gerai dainuoja. Be to, šauni komanda žada rinkti žiūrovus, todėl bus visai smagu“, – sako Natalija, laukdama savo rezultatų.

Praeitą savaitę Natalijai atrankose dalyvaujantys žmonės šoko striptizą, laistė ją vandeniu, kvietė į pasimatymą ir visaip stengėsi nurungti konkurentus. Mios gerbėjai kur kas kuklesni. Paprašyti išduoti, ką galėtų padaryti dėl scenos, dažniausiai nuleisdavo akis ir tyliai sušnabždėdavo – viską… Ar tikrai Mios atrankoje susirinkę dainininkai ryšis viskam, TV3 žiūrovai sužinos jau pirmadienio vakarą, 20.10 val.

Nestigs ir tokių drąsuolių, kurie, savo jėgas išbandę Natalijos komandoje, skubės dainuoti ir su priešininke. Šiaulietė Aistė kaip tik ir buvo ta, kuri apšilusi Natalijos atrankoje atskubėjo jėgų išbandyti Mios atrankoje.

„Man svarbu, su kuo dainuoti. Vakar pasižiūrėjau, kaip viskas buvo, kaip viskas įvyko, ir pasiruošusi atėjau šiandien“, – atkaklumu stebina neseniai „Mis šiaulietės“ titulą pelniusi mergina.

Antroje „Žvaigždžių karų“ atrankoje nestigs ir kitų netikėtumų. Palaikyti Mios gerbėjų ateis sekso simbolio siekiantis Valdas Karklelis. Paklaustas, ar jį taip pat atlydėjo troškimas dainuoti su muzikos ringe besikaunančiomis žaviomis merginomis, vyras šiek tiek sunerimo. „Sudainuoti su Mia? Kol kas apie tokį dalyką negalvojau. Atėjau palaikyti draugų“, – sako Valdas.

Kodėl į „Žvaigždžių karus“ atvyko Karklelis, kuo komisiją nustebins „Mis šiaulietė“ ir kaip pasirodys kuklūs Mios gerbėjai, TV3 žiūrovai sužinos jau šį pirmadienį 20.10 val.!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius