Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždžių vagystės tęsiasi – su įkalčiais nufilmuota Natalija Zvonkė

Net po Irmos Jurgelevičiūtės istorijos žvaigždės toliau vagiliauja... Tik štai ana istorija ne juokinga, o graudi, tuo tarpu Alanijoje laidos „Šeštadienio rytas“ filmavimo metu turkų sodus ir daržus siaubianti Natalija Zvonkė atrodo tikrai smagiai.
Natalija Zvonkė ir Asta Stašaitytė–Masalskienė
Natalija Zvonkė ir Asta Stašaitytė-Masalskienė / BTV nuotr.

„Taip ir pasakiau laidos žiūrovams – su Natalija dirbti vienas malonumas, nes kai ji dirba, kitiems tiesiog nelieka ką veikti. Kol Natalija su operatoriumi blaškėsi po Alanijos apylinkių daržus ir sodus, galėjau ilsėtis ir su jos draugu Danieliumi diskutuoti apie gyvenimą, žmonių santykius bei Natalijos stipriąsias savybes. Mes plepėjome, o Natalija pati sumanė siužeto scenarijų, pati režisavo ir filmavosi. O po visko dar atnešė pilną glėbį turkų soduose priskintų gėrybių ir vis ragino dar ką nors filmuoti“, – pasakoja laidos vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė.

Šio šeštadienio rytą BTV žiūrovai bus palepinti seksualiais, padūkėliškais ir atvirais vaizdais bei pokalbiais. Besišnekučiuojant Asta mėgino Zvonkę apkaltinti kuklumo ar santūrumo stygiumi, bet dainininkė pareiškė, kad tai jos nejaudina. Ji būgštauja, kad ryžtingų ir savarankiškų moterų vyrai tiesiog bijo. Natalija nemano, kad atsiras toks vyras, kuris sugebės ją nusivesti prie altoriaus. „Labai noriu normalios šeimos, vaikų, bet manau, kad tai beveik neįmanoma“, – sako ji. Natalija atvirai prisipažįsta, kad naują vyrą prisileisti jai labai sunku. Tik Deivydas (buvęs vyras) gali būti toks puikus psichologas, kad sunkią akimirką ji vis dar skambina būtent jam...

Šį šeštadienį 10 val. laidoje „Šeštadienio rytas“ paaiškės atsakymai į du esminius klausimus: Zvonkė – prekių ženklas ar pavardė? O naktį ji yra Zvonkė ar Natalija?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius