-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Zvonkų šeimą medikai išnarstė po kaulelį

Natalija ir Deivydas Zvonkai pasitikrino savo sveikatą vienoje naujoje Kauno klinikoje. Jokios ligos jų neužpuolė, tačiau pora nusprendė paieškoti jų ir pastatyti joms tvirtą užkardą, rašo „Lietuvos ryto“ priedas „Gyvenimo būdas“.
Natalija ir Deivydas Zvonkai
Natalija ir Deivydas Zvonkai / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Naujojoje klinikoje D.Zvonkus buvo ištirtas raumenų testavimo įrenginiu, kuris itin tiksliai nustato nugaros ir krūtinės raumenų būklę. Kompiuterio ekrane parodomos trys skirtingomis spalvomis nudažytos raumenų grupės, o pagal tai spendžiama, kurie raumenys gerai išvystyti, kuriuos reikia lavinti, o kurie – suglebę.

Zvonkams atliktas ir pusiausvyros bei koordinacijos tyrimas, padedantis išvengti traumų sportuojant. Abiejų būklė įvertinta labai gerai.

„Gal dabar nebebijosiu lipti ant slidžių. Iki šiol vengiau aktyvaus sporto nes esu labai trapi. Po šio tyrimo įgijau pasitikėjimo savimi“, – sakė Natalija, prie keletą metų patyrusi traumą, kurios metu jai lūžo ranka.

Klinikoje N.Zvonkė net tris valandas buvo testuojama diagnostikos aparatu, kuriuo organizmas  visapusiškai ištiriamas EAV (elektromanetinės akupunktūros) metodu. Aparatas parodė, kad N.Zvonkės kepenyse yra toksinų, ji yra linkusi į alergiją tam tikriems produktams, užfiksuota ir lėtinio tonzilito požymių, žarnyne trūksta gerųjų bakterijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius