Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žymiausi Lietuvos viščiukai iš ZIP FM studijos iškeliavo į ūkį prie Punios šilo

Prieš Velykas ZIP FM studijoje išsiritę viščiukai Atvelykį pasitinka naujuose namuose. Balandžio 9 d. pagrindiniai projekto „Misija: Velykos“ herojai buvo perduoti į ūkininko Gedimino Navicko rankas. VIP viščiukais vadinti ir net vardais pakrikštyti augintiniai įsikūrė gamtinės žemdirbystės principais vystomame „Didžiųjų kilpų ūkyje“ Alytaus rajone, šalia Punios šilo.
ZIP FM viščiukai iškeliavo į ūkį prie Punios šilo
ZIP FM viščiukai iškeliavo į ūkį prie Punios šilo / ZIP FM nuotr.

„Belzebubui, Fredžiui-Kulkai, Gulbei, Bambyzui, Loretai, Kiaušiui, Kanelei, Špricui, Broliui, Perspektyvui ir Jurgiui-Jurgaitytei nuo atsiradimo ZIP FM studijoje žadėjome VIP vištų gyvenimus, šiandien šį pažadą ištesėjome.

Mūsų viščiukai – jau paaugliai, pats laikas jiems į gyvenimo universitetą, laikas sutikti kitas Gedimino ūkio perekšles, po kojomis pajusti žolę ir pagaliau susipažinti su sliekais“, – apie viščiukų atidavimą į ūkininko rankas pasakoja radijo laidos ryto vedėjas Gedas Saročka.

Po 21 dienos inkubatoriuje VIP viščiukai ZIP FM studijoje išsirito kovo 30-31 dienomis. Pirmasis Rimvydo Černiausko ir Hario Zenkovo laidos metu iš lukšto išsikapstė Gulbės vardu pavadintas geltonsnapis, paskutinis – Belzebubas – daugiau nei po paros, vidurnaktį, vykstant „Gatvės lygai“.

Ilgąjį Velykų savaitgalį viščiukais rūpinosi ir prie VIP gyvenimo pratino į savo namus geltonsnapius parsivežę Eglė Jurgaitytė ir Žygimantas Gečas. Per savo trumpą karjerą viščiukai tapo trijų straipsnių ir dviejų video reportažų herojais, cypsėjo radijo eteryje, pozavo šalia M.A.M.A. apdovanojimo, daugiau nei 30 metų senumo „Rolex“ laikrodžio, lėlės Barbės viloje ir ant Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės marškinėlių, soc. tinkluose iššaukė kitų žinomų prekės ženklų simpatijas.

ZIP FM nuotr./ZIP FM viščiukai
ZIP FM nuotr./ZIP FM viščiukai

„Ūkininkui Gediminui ZIP FM Velykų žvaigždes atidavėme tik po priesaikos. Sutarėme, kad viščiukai ne tik virs vištomis, tačiau jo ūkyje gyvens pilnavertį ir ilgą gyvenimą drauge su 50 perekšlių bei kitais ūkio gyvūnais.

Gediminas ne tik garantavo, kad mūsų viščiukai, tokios jau pusiau vištaitės, gyvens ilgai ir laimingai, iki kol iš jų „iškris paskutinis kaušinis“, bet ir jų nuotykius ūkyje bus galima stebėti jo kuruojamuose soc. tinkluose“, – tęsia G.Saročka.

Po kelis šimtus kiaušinių per savaitę parduodantis ūkio savininkas G. Navickas pažadėjo tęsti ZIP FM projektą, o už globon perimtus viščiukus ZIP FM kolektyvui atsilygino keliomis dešimtimis savo ūkyje surinktų kiaušinių.

VIP viščiukų atsiradimą ir pirmąsias jų gyvenimo dienas buvo galima stebėti ZIP FM socialiniuose tinkluose. Jų inkubavimas ir auginimas vyko su specialistų priežiūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius