Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Žymiausiu pareigūnu šalyje tapęs „Lietuvos balso“ dalyvis N.Stankus atskleidė asmenines šeimos detales

Tarp aštuonių muzikinio projekto „Lietuvos balso“ finalistų pateko neabejotinai žinomiausiu pareigūnu šalyje tapęs Nerijus Stankus. Teisėjus ir žiūrovus sužavėjęs savo įstabiu balsu, jis už ekranų turi jau ne vieną gerbėją. Tarp jų – dukra iš pirmos santuokos, su kuria, kaip atviravo Nerijus, pasimatyti pavyksta ne taip jau dažnai.
Nerijus Stankus
Nerijus Stankus / LNK nuotr.

Dalyvis praėjusį sekmadienį vykusioje kovoje, jau antrą sekmadienį iš eilės gavo neigiamų komentarų nuo savo mokytojos Ingos Jankauskaitės, nes du kartus sugebėjo pamiršti dainos žodžius.

Pats Nerijus negali atsakyti, kodėl taip nutiko jau antrą kartą, bet pripažįsta, kad pasiruošimas per savaitę laiko nėra toks paprastas, kai visą savaitę iki tiesioginės transliacijos slegia ne tik pasiruošimo, bet ir darbo ar namų rūpesčiai.

„Namuose mane palaiko mano antroji pusė Jolanta. Pasiruošimas nėra toks lengvas, kaip visiems gali atrodyti. Atrodo, kad grįžti kasdien namo po darbo pavargęs ir viskas, ko norisi – tik ilsėtis. Juk visuomet galva prikimšta tiek visokių problemų namuose, tiek projekte, kad jautiesi tiesiog pervargęs.

VIDEO: Nerijus Stankus - Never gonna give you up | Nokautai | Lietuvos Balsas S6

Norisi pabūti su savim. Bet tuomet ateina Jolanta ir liepia eiti repetuoti ir mokytis žodžius. Tada aišku supyksti, kam čia man aiškina, ką man daryti. Tada ji supyksta ant manęs, kam aš supykau, nes vis tik juk ji nori man tik gero. Taip ir gyvenam“,– šypsosi Nerijus Stankus.

Savo mylimąją Jolantą, Nerijus pristatė dar aklųjų perklausų etape, tačiau tik visai neseniai prakalbo ir apie dar vieną šeimos narį – dalyvį palaiko ir jo penkerių metų dukra.

„Dukrytė visada žiūri mano pasirodymus, visuomet skambina ir sako, kad nepraleis bei prašo, kad aš nepraleisčiau jos pasirodymo – juk ji lanko chorą. Matau, kad dukra paveldėjo mano balsą ir tikrai turi talentą muzikoje“, – pasakoja Nerijus.

Tiesa, dukra su Nerijumi kartu negyvena – jos dalyvis susilaukė pirmoje santuokoje, apie kurią daug neatvirauja.

„Mano pirma santuoka nebuvo sėkminga. Nelabai norisi daug apie tai kalbėti ir rodyti tas gyvenimo spalvas, kurios yra labai asmeninės. Džiaugiuosi, kad turiu dukrą – ji mano didžiausias turtas. Tačiau gyvenimas nestovi vietoje, dabar turiu naują širdies draugę ir būsimą žmoną“,– pasakoja Nerijus ir apgailestauja, kad su dukra vis tik nepraleidžia tiek laiko, kiek norėtų.

„Lietuvos balso“ nuotr. /Nerijus Stankus
„Lietuvos balso“ nuotr. /Nerijus Stankus

„Šiuo metu dėl didelio užimtumo nepavyksta matytis taip dažnai, kaip norisi. Bet planuoju kuo daugiau laiko su ja praleisti jai ūgtelėjus, kai bent jau galės porą žingsnių nuo mamos nueiti, nes dabar ji visiškas „mamytukas“, – asmeninio gyvenimo detalėmis dalinasi Nerijus Stankus.

Dalyvis sako žinantis, jog savo dukrai yra pavyzdys, todėl ir šį sekmadienį stengsis nenuvilti ne tik savo mokytojos ir tūkstančių jį palaikančių žiūrovų, bet ir dukros. Nerijui svarbu, kad ji didžiuotųsi savo tėčiu.

„Šį sekmadienį iš savęs išspausiu viską, ką galiu. Labai stengsiuosi nei pamiršti nei sumaišyti žodžių, nors čia veikia labai daug faktorių ir kartais ir pats nesupranti, kodėl tau taip nutinka. Turiu didelį palaikymą iš artimųjų ir iš visų žiūrovų, kurie manimi tiki ir rašo man padrąsinančias žinutes. Mano tikslas – jų nenuvilti“,– sako Nerijus Stankus.

Sekmadienio vakarą 19.30 val. Vilniaus „Pramogų arenoje“ ir tiesiogiai per LNK įvyks „Lietuvos balso“ ketvirtfinalis, kuriame susikaus aštuoni stipriausi projekto balsai. Tik šeši iš jų galės keliauti į pusfinalį Šiauliuose, o kas jais taps, spręs tik žiūrovų balsai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius