Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 26

10 blogiausių kalėdinės muzikos albumų (video)

Specialiai Kalėdoms įvairūs atlikėjai pasiūlo muzikos albumų ir dainų, kurios turėtų sukurti šventinę nuotaiką ir įkvėpti šventėms prasmės. Tačiau tokioje Kalėdų muzikos lentynoje galima aptikti naujai išleistų visiškai nevykusių kalėdinių kūrinių. Pavyzdžiui, trumpą akustinę „Shane&Shane“ dainelę „Gimęs mirti“ („Born To Die“). Būtent taip pavadinta kalėdinė daina!
Kalėdų senelis muzikuoja
Kalėdų senelis muzikuoja / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Tiesa, kai kurie teologai tiki, kad kūdikėlis Jėzus atėjo į šį pasaulį žinodamas, kad jam teks iškentėti baisią mirtį. Tačiau daina „Gimęs mirti“ skamba baisiai netinkamai šventiniam laikotarpiui ir gali sustabdyti jūsų šventę, rašo Chicago Tribune.

O štai ir kiti blogiausi šių Kalėdų albumai:

10. Shane & Shane „Glory in the Highest“ pateko į 10-ąją blogiausių Kalėdų albumų dešimtuko vietą..

VIDEO: Shane and Shane Christmas

9. Sarah Brightman „A Winter Symphony“. Ji galėtų įkyriai tą patį dejuoti ir dejuoti. O kuo geriausia akompanuoti tas dejones? Džiunglių būgneliais? Visa simfonija skamba lyg Brightman dainuotų už užšalusio lango vaizdo juostoje, sunkiai sulaikydama ašaras.

8. Mišrūs artistai (Rhino) „Natty and Nice: A Reggae Christmas“. Įsivaizduokite, jei Kalėdos būtų liepą – karštos, lipnios, apsnūdusios, dėl kurių jūs trokštumėte, kad visus metus būtų žiema...

 7. Mariah Carey „Merry Christmas“. Jūs galvojote, kad Mariaha per Kalėdas dalins pasauliui ledinukus per MTV? Galbūt Carey turėtų dar aukščiau pakelti kartelę – kartu su Celine Dion ir Whitney Houston išleisti patį švelniausią ir melodramiškiausią populiariosios muzikos albumą.

 6. Conway Twitty „A Twistmas Story With Twitty Bird and Their Little Friends“. Šioje šalyje nėra vietos seniems juokams. Jo senas vardas skamba kaip „čiulbėjimas“ ir štai mes klausomės dainos, pavadintos „Christmas Is for the Birds“ („Kalėdos skirtos paukščiams“). Žemo lygio pritariantieji dainininkai, dainelės kaip, pavyzdžiui, „Happy the Christmas Clown“ priverčia mus dar labiau bijoti išblyškusių veidų cirko juokdarių.

5. Michael Bolton „This Is the Time: The Christmas Album“. Aš svajoju apie verkšlenančias Kalėdas... Tiems, kuriems patinka Kalėdų savaitės saldžialiežuvavimas, prašome klausytis Michaelio Boltono!

4. Mišrūs artistai „Christmas on Death Row“. Blogas repavimo pavyzdys. Kaip dainuoja vienas dainininkas, „Kalėdos yra laikas, keliantis šiurpą“.

3. Mannheimas Steamrolleris „Christmas Song“. Atlikėjo kalėdinė muzika primena vaisių torto kumščiavimą.

 2. „Twisted Sister“ „A Twisted Christmas“. Neimkite jo netgi jeigu tai – dovana. Tiesiog „Twisted Sister“ dar kartą perdarė savo pirmą ir vienintelį hitą.

 1. Elmo & Patsy „Grandma Got Run Over by a Reindeer“. Kai ekspertai sprendžia, kokį albumą sukritikuoti, jiems geriau šio albumo iš viso neklausyti ir nenagrinėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius