Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 13

GJan pristatė naujausią kūrinį „Neleisk man užmigti“: kūrinys pasakoja apie svarbų santykių momentą

Antradienį 15min studijoje viešėjo atlikėja GJan, kuri pristatė savo naujausią lietuvišką dainą „Neleisk man užmigt“. Šis kūrinys pasakoja apie itin svarbų santykių momentą, o apie tai plačiau kalbėjomės tiesioginės transliacijos metu.
Atlikėja GJAN
Atlikėja GJAN / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 2 Premjera GJan

Ji iš tų atlikėjų, kurie nekuria tuščių dainų. Kiekvienas GJan kūrinys turi originalią žinutę, kurioje, kai įsigilini, gali atpažinti ir save. Nauja daina „Neleisk man užmigt“ kalba apie vieną svarbų kiekvienos poros santykių momentą, kuris dažnai kasdienybės rutinoje praslysta nepastebėtas.

„Kurdama šią dainą turėjau omeny tą laiką, kai vienas iš partnerių pradeda pamiršti tai, kas iš tiesų jį laiko poroje. Galima sakyti savotiškai „užmiega“. Tuomet principai tampa svarbesni už kitą žmogų ir gali sugriauti viską. Jei kitas galėtų tau priminti, tai ką spėjai pamiršti, gal atsipeikėtum ir vėl imtum pastebėti savo santykių gražiausias puses ir vertybes?“ – pasakoja GJan.

Žiūrėkite transliaciją:

VIDEO: GJan premjera: įvertinkite naujausią kūrinį „Neleisk man užmigti“

„Neleisk man užmigti“ – jau penktoji lietuviška jos daina. Iki šiol pasirodžiusios „Karaliai“, „Paskui tave“, „Tabletė“ ir „Melagė“ buvo itin gerai įvertintos gerbėjų. Daugiausiai peržiūrų (maždaug 6 milijonus) turi pirmasis lietuviškas GJan kūrinys „Paskui tave“, tačiau ją greitai vejasi ir aplenks daina „Melagė“, kuri pasirodžiusi vos prieš pusmetį jau skaičiuoja penktąjį peržiūrų milijoną.

Visi šie kūriniai neabejotinai skambės ir spalio 24 dieną Vilniuje, kur GJan surengs savo naujojo albumo pristatymo koncertą. Šiai išskirtinei progai dainininkė pasirinko „Cozy by Siemens arena“ erdvę.

Tai bus didžiausias solinis koncertas GJan karjeroje. Iki tol viena talentingiausių Lietuvos dainininkių koncertuodavo nedažnai, o solinius jos pasirodymus galėtum ant pirštų suskaičiuoti.

Pakilti iš bet kokios duobės, rasti išeitį net iš sunkiausios situacijos ir svarbiausia – niekada neprasti savasties. Tokios temos itin dažnos dainininkės kūryboje. Ir nors dainuoja ir angliškai, būsimas dainininkės albumas bus visiškai lietuviškas.

„GJan visada kurs dviem kalbom, tačiau labai norime, kad Lietuvai skirtas albumas būtų tik gimtąja kalba, o angliški kūriniai skirti ne tik Lietuvai, bet ir gerbėjams visame pasaulyje. Tai jie tikrai nesunkiai ras savo vietą“, – sako GJan prodiuseris ir dainų bendraautoris Rokas Jansonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius