Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 28

15min studijoje „Rebelheart“ po 15 metų pertraukos pristatė dainos „Tik sapnai“ vaizdo klipą

Trečiadienį 15min studijoje skambėjo roko muzikos garsai – čia lankėsi roko grupė „Rebelheart“. Po kūrybinės pertraukos į sceną grįžę vyrai pristatė vieno populiariausių grupės kūrinių „Tik sapnai“ vaizdo klipą.

„Rebelheart“ daina „Tik sapnai“ – viena mėgstamiausių grupės gerbėjų dainų. Ji koncertuose visada sulaukia didelių ovacijų. Nuvykus į bet kurį Lietuvos kampelį, šią dainą kartu atlikėjais traukia tiek vyresnės, tiek jaunosios kartos atstovai, todėl grupės nariai nusprendė jai sukurti ir vaizdo klipą.

„Norėjome, kad klausytojai galėtų džiaugtis ne tik muzika, bet ir vaizdu. Idėja filmuoti klipą gimė studijoje“, – sakė grupės nariai.

VIDEO: „Rebelheart“ po 15 metų pertraukos pristatė dainos „Tik sapnai“ vaizdo klipą

Klipe filmavosi viena gražiausių Lietuvos ZOUK šokio porų Diana Vonžodaitė (žinoma kaip Diana Wind) ir Modestas Stonkus.

„Klipu siekėme vizualizuoti dainą, jausmus, apdainuojamus joje, bei parodyti, jog „Rebelheart“ niekur nebuvo dingę, iš niekur nesugrįžo – jie gyvi, energingi, gražūs ir labiau nei bet kada nusiteikę savo muzika paliesti klausytojų širdis. Kokybiškas, gyvas muzikos atlikimas visada buvo ir yra svarbiausias grupės darbo principas“, – teigė „Rebelheart“ nariai.

Muzikantai sako, kad pagrindinis dėmesys buvo skiriamas ne klipo specialiems efektams, bet kokybiškam garso takeliui. Garso įrašas buvo atliktas VDU studijoje. Prie galutinio dainos skambesio dirbo prodiuseriai Gintaras Reklaitis ir Andrius Glušakovas – Pushaz, vaizdo klipą režisavo Paulius Jonikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius