-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 07 23

15min studijoje Saulius Prūsaitis pristatė vaizdo klipą, kuriam sukurti prireikė dresuotų paukščių

Antradienio rytą 15min studijoje aidėjo Sauliaus Prūsaičio juokas. Čia dainininkas pristatė ilgai lauktą dainą ir vaizdo klipą „Namo reiks pareit“, kuriam, kaip pats sako, reikėjo ne tik dresuoto šuns, bet ir paukščių. Transliacijos metu žiūrovai galėjo laimėti ir dovanų – bilietų į S.Prūsaičio koncertinį turą.

„Niekada negali žinoti, kas vyksta namuose, kai tavęs nėra. Galbūt ten rengiami „Twin Peaks“ verti vakarėliai“, – pokštauja Saulius Prūsaitis, ir pristato naują, didelio biudžeto pareikalavusį vaizdo klipą „Namo reiks pareit“.

Antradienio rytą 15min studijoje viešėjęs S.Prūsaitis pasakojo, kaip gimė daina, ką slepia jos pavadinimas, taip pat atskleidė vaizdo klipo užkulisius, kuriuose nuotykių išties netrūko.

Žiūrėkite nuotaikingą pokalbį:

VIDEO: Saulius Prūsaitis pristatė vaizdo klipą, kuriam sukurti prireikė dresuotų paukščių

Daina „Namo reiks pareit“ artima ir aktuali visiems. Klausantis kiekvienas prisimins bent po vieną apdainuotą situaciją, kuri yra įvykusi ir jo gyvenime.

„Norėjome sukurti savotišką vakarėlių pabaigos himną ir ėjimą namo paversti smagiu, be įtampos, reikalu“, – sako S.Prūsaitis, garsėjantis gebėjimu kurti tokias linksmas dainas, kad jos be vargo tampa superhitais.

Kartu su klipu dainininkas praneša ir apie didžiausią visų laikų savo koncertų turą, kuris gruodžio mėnesį apjungs tris milžiniškus arenų šou ir penkis pasirodymus mažesnėse salėse. Vienas svarbiausių S.Prūsaičio šios vasaros koncertų – šou + 39°C – įvyks rugpjūtį Palangoje.

„Jau tampa tradicija šiame kurorte surengti vieną didelį vasaros koncertą. Rengiame pačių geriausių ir vasariškiausių dainų programą. Trumpai tariant – atvežame šventę“, – sako S.Prūsaitis.

Sauliaus Prūsaičio vaizdo klipo pristatymo akimirkos – galerijoje:

Koncerte šalia superhitų „Norim šokti“, „Vasara 3016“, „Tu nemoki“, „39“, žinoma, skambės ir „Modelis“– daina itin tinkanti vasaros Palangai.

Šiuo metu atlikėjas deda paskutinius štrichus ant naujojo albumo „Namo nereiks pareit“. Saulius žada, kad trečiasis solinis albumas pasirodys rudens pabaigoje ir bus palydėtas specialiai tam skirtais koncertais visoje Lietuvoje.

Turas „Namo nereiks pareit“: gruodžio 11 d. – Tauragėje, 17 d. – Vilniuje, „Siemens“ arenoje, 18 d. – Alytuje, 21 d – Panevėžyje, 27 d. – Marijampolėje, 29 d. – Kaune, „Žalgirio“ arenoje, 30 d. – Mažeikiuose, 31 d. – naujametinis šou Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje.

VIDEO: SAULIUS PRŪSAITIS - Namo reiks pareit

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius