Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 10 16

53-ąjį gimtadienį Rosita Čivilytė švęs Klaipėdoje

Lapkričio 3 dieną Rosita Čivilytė minės savo 53-ojo gimtadienio sukaktį, kurią atšvęs ypatingai – išskirtinio koncerto metu dovanodama gražiausius kūrinius. Atšvęsti savo gimtadienį kartu su savo muzikos ir balso gerbėjais  – jau tapo kasmetine tradicija. Šį kartą viena profesionaliausių šalyje balso virtuozių, savo programa aistras kurstys kartu su Klaipėdos publika.
Rosita Čivilytė
Rosita Čivilytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Gimtadienis sukelia dvejopus pojūčius. Iš vienos pusės – tai įkvėpimo, juoko, prisiminimų, artimųjų dėmesingumo diena, iš kitos pusės – visada niūri, pilkais debesimis apsunkusi metų diena, kątik išlydėjusi vėlinių nuotaikas“,– apie gimtadienio dieną sako Rosita Čivilytė ir patikina – kiekvienais metais rengiamas koncertas vienas iš būdų šią dieną praskraidrinti ir paversti ypatinga.

Būtent tokia pačia diena, Rositos gimtadienį stengiasi paversti ir jos artimieji. Atlikėja pasakoja turinti tradicijų, kurių dėka, praleisti šios dienos, kaip eilinės, jai niekuomet nepavyktų.

„Viskas prasideda anksti ryte, kuomet viena iš dukterų žinute ar skambučiu pralinksmina originaliu palinkėjimu, o kita pravirkdo mano sielą, linkėdama to, kas labiausiai paliečia motinišką širdį. Tėtis tradiciškai ramiai ir santūriai sveikina keliais tėviškais bučiniais bei žodžiais, dovanodamas vieną rožę. Tokiu būdu subalansuodamas emociškai sukilusią gimtadieninę nuotaiką iki minimumo, kuomet laukiu vakarop giminaičių pagausėjimo“, – apie sau ypatingos dienos tradicijas, kurias atlikėjai sukuria šeima, pasakoja Rosita Čivilytė.

Asmeninio albumo nuotr. /Rosita Čivilytė
Asmeninio albumo nuotr. /Rosita Čivilytė

Ir nors gimtadienio rytas visuomet prasideda nostalgiškai, vakaras Rositos namuose atneša tikrą vakarėlį.

„Atėjus vakarui ir susirinkus draugams bei giminaičiams prasideda „vėl švieski man vėl“! Mėgaujamės vieni kitais ir dukros Agnetos Gabalytės kurtais kulinariniais šedevrais, kurie visada reikalauja galutinio štricho –jaunesnės dukros Patricijos komentaro, kuri aktyviai sukiojasi tarp gundančių kvapų“,– apie vakaro tradicijas su šypsena pasakoja Rosita Čivilytė.

Tikra gimtadieninė fiesta lauks ir šiais metais į jos koncerta susirinkusių klaipėdiečių. Kaip ir kiekvienais metais atlikėjos gimtadienio proga rengiamas koncertas neapsieis be ypatingų svečių. Šiemet kartu su atlikėja scenoje pasirodys penktojo „Lietuvos balso“ sezono nugalėtoja Monika Marija ir scenos profesionalas Steponas Januška.

„Ir šį kartą velniškai džiaugsiuosi kviestiniais muzikantais ir instrumentininkais, su kuriais kartu kursime jau pamėgtas žiūrovų dainų interpretacijas bei atliksime naujai atrastas muzikines idėjas.

Viena iš jų – duetas su Steponu Januška. Tikras profesionalas, mąstantis ne tik kaip vokalistas, bet ir muzikantas. Scenoje toks partneris ne dažnai sutinkamas“,– intriguoja Rosita Čivilyte, kuri kartu su scenos kolega koncerto metu atliks pirmą kartą į lietuvių kalbą išversta hitą „How do you keep the music playing“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius