Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 08

7 faktai, kodėl jums būtina išgirsti dar vieną kalėdinę dainą: „Gera laukt“ premjera

Kasmet prieš šventes radijo stočių grojaraščiai pasikeičia neatpažįstamai – į eterį su trenksmu grįžta kalėdinės dainos. Bėda tik ta, jog melodijos tos pačios. Siekdama ištaisyti šią susiklosčiusią sudėtingą situaciją, radijo stotis „Radiocentras“ šiais metais į eterį leidžia savo dainą.
„Radiocentro“ kalėdinė premjera „Gera laukt“
„Radiocentro“ kalėdinė premjera „Gera laukt“

Kūrinys, pavadinimu „Gera laukt“ skirtas visiems jums, laukiantiems gražiausių metų švenčių. Ją kūrė, rašė, įrašė ir net eteryje pristatė patys RC laidų vedėjai, o dainos atsiradimą lydi keletas intriguojančių faktų, kuriuos ir norime atskleisti.

  • Vienas dainos atlikėjų, ne pirmą kartą viešoje erdvėje sėkmingai repuoti bandantis Timūras Augucevičius, iš tikrųjų yra per šventes buvęs nuogas. Tiesa, tuomet jam buvo 1-eri ir centrinis šildymas veikė puikiai. Radijo laidų vedėjas per šventes nuogas būti dar planuoja ir ateityje.
  • Ryto laidos vedėja Livija Gradauskienė dainoje taria eilutes „silkės nekenčiu“. Deja, tačiau ši frazė dainos tekste atsirado tik dėl rimo. Livija iš tikrųjų labai mėgsta silkę.
  • Timūro partneris „Radiocentro“ eteryje, nuolat tobulėjantis vokalistas, Gedas Saročka plastmasinių eglučių niekada neperka, nes saugo gamtą, sportuoja, gražiai auklėja vaikus ir eglutę kasmet užsiaugina savo namo kieme.
  • Popietės laidos vedėjas Haroldas Šklėrius sudainavo priedainį kaip iš natų, nors natų niekas jam nedavė. Ne veltui Haroldo ateitis grupėje „Pikaso“ nėra miglota.
  • Dienos programos „Radiocentre“ vedėjai Jonas Norkevičius ir Giedrė Renevė vos išėję iš įrašų studijos pirminę dainos versiją nutekino šeimos nariams, tad piratinė dainos versija mp3 formatu jau sklando žemaitijoje.
  • Dainos prodiuseris Valdelis (Valdas Kabutavičius) sutiko dirbti prie projekto tik todėl, kad neseniai įsigijo naujas ausines ir jas labai knietėjo išbandyti.
  • Teksto autorė, ryto laidos vedėja ir prodiuserė Vaida Zakarkienė dainos eilutes „Raudonos nekenčiu, mėlyna man nusibodo, o ką jei per šventes aš būsiu nuogas“ sugalvojo ir vyro telefone užrašė važiuodama keliu „Utena – Vilnius“ ties Molėtais. Eismo sąlygos tuo metu buvo patenkinamos.

„Radiocentras“ linki jums smagių švenčių:

VIDEO: Radiocentras - Gera laukt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius