Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 29

9-ajame sostinės klubo „Opium“ sezone – žinomi koziriai ir intriguojančios naujienos

Ateinantis savaitgalis Vilniuje skelbs ne tik mokslo metų, bet ir naujo klubinio sezono pradžią. Tarptautinę reputaciją pastaraisiais metais pelnęs sostinės klubas „Opium“ artimiausius devynis mėnesius ketina likti ištikimas savo vertybėms ir džiuginti lankytojus kokybiškais renginiais, patikrintais namiškiais už pulto bei dar negirdėtais svečiais. Nauja pradžia Islandijos gatvėje – jau šį penktadienį.
Sostinės klubas „Opium“
Sostinės klubas „Opium“ / Tautvydo Stuko nuotr.
Temos: 1 Naktinis klubas

Po dviejų mėnesių pertraukos į namus grįžtanti klubo komanda vasarą įkvėpimo daugiausiai sėmėsi Lietuvos pajūryje. Liepos pradžioje Palangoje ji pirmąkart surengė viso savaitgalio iškylą „Opium Limited Edition“, o rugpjūtį Nidos paplūdimyje kvietė į stipriausią istorijoje festivalį „Ant bangos“.

„Vasara, žinoma, yra gerai, tačiau kasmet su nekantrumu laukiame rudens. Kartu su mumis į klubą grįžta artimiausios sielos, o šokių aikštelėje gimsta naujos naktinio gyvenimo legendos ir padavimai, kurių randasi visus devynis mėnesius. Gera pradžia – pusė darbo, gal todėl tos pirmosios naktys po atostogų ir būna tokios audringos“, – teigė klubo atstovai.

Naujojo „Opium“ sezono programoje išliks visos esminės „Opium“ renginių serijos – „Smala“, „Jäger Blow-Out“, „Juoduomenė“, „Digital Tsunami“ ir kitos. Šalia jų kalendoriuje atsiras naujų elementų – vien rugsėjo agendoje puikuojasi du nauji pavadinimai. Jaunųjų klubo rezidentų Quaint ir Lowe aka User kuruojama renginių serija „Jardin Exotique“ pristatys spalvingą hausą ir aplink esančias muzikos rūšis. Tuo tarpu „Sodai“ reguliariai kvies apsidairyti lietuvaičio „Gardens Of God“ prižiūrimame garsų sode.

Devintajame klubo sezone netrūks ir tarptautinių akcentų. Dar iki naujųjų klube savo vakarėlį surengs britų alternatyvios kultūros žurnalas „Ransom Note“. Įrašų kompanija „Compost“ Vilniaus klube minės savo 25-erių metų sukaktį ir pristatys jau keturioliktąją prestižinės kompiliacijos „Future Sounds Of Jazz“ dalį. Su gausia svita vienai nakčiai atvyks ir savo koncepcija sniego žmogui itin artimas Frankfurto klubas „Robert Johnson“.

Penktadienį naujus akademinius metus pradės tradicinis renginys „Opium iš naujo“, kurio metu nakties vairas visuomet patikimas klubo namiškiams. Šįkart juos atstovaus Tadas Quazar, Tumosa, Pletnev, Clicklounge ir „Bad Habits“ duetas. Šeštadienį laukia jau minėtos renginių serijos „Jardin Exotique“ debiutas. Ją krikštys vienas geriausių „Opium“ draugų Vokietijoje Lauer, prie jo prisijungs klubo programos vadovas V bei nakties šeimininkai.

Lauer kūrinys „Intelligent Home Track“ iš klubo kompiliacijos „Opium Of The People“:

VIDEO: Premiere: Lauer - Intelligent Home Track (Original Mix) [Le Temps Perdu]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius