Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 02

Adele koncertuose fejerverkų nebebus: vienas jų pataikė į akį dainininkės sūnui

Ką tik koncertinį turą po Australiją pradėjusi britė Adele (28 m.) atšaukė visus pirotechnikos efektus iš savo šou, mat per repeticiją skriejęs fejerverkas pataikė jos keturmečiui sūnui Angelo į akį.
Adele
Adele / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Repetavome čia ir iki vakar vakaro buvome paruošę jums fejerverkų, – tiesiai šviesiai pasakė Adele į savo koncertą Perte susirinkusiems gerbėjams. – Ir, akivaizdu, visiems labai patinka fejerverkų šou. Tačiau mano sūnus stebėjo repeticiją būdamas minioje... Na, ne tokia minia ten ir tebuvo, kokie penki žmonės. Šiokia tokia skeveldra – ji nebuvo didelė, – bet mažytis š**as pataikė jam į akį ir jis labai nusiminė, tad aš nusprendžiau atsisakyti fejerverkų.“

Pirmas Adele koncertas Australijoje įvyko antradienį Perto mieste, „Domain“ stadione. Tai buvo pirmas jos koncertas šiais metais – lapkritį ji baigė savo pasaulinių gastrolių dalį Jungtinėse Valstijose ir turėjo kelių mėnesių pertrauką iki kitų savo turo koncertų. Adele Australijoje koncertuos iki kovo 19 dienos, po to surengs kelis pasirodymus Naujojoje Zelandijoje ir savo turą galutinai užbaigs liepos 2-ąją jau namuose, Londone.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Grammy“ šou nesklandumai: Lady Gaga ir „Metallica“ dalijosi vienu mikrofonu, Adele nutraukė pasirodymą

Australijos žiniasklaida skelbia, kad šioje šalyje viešinti atlikėja darbą derina su poilsiu – Australijoje ji ir jos vyras Simonas Konecki (42 m.) esą mėgaujasi „neoficialiu medaus mėnesiu“, kurio taip ir neturėjo po savo slaptų vestuvių, kurios, manoma, įvyko per Kalėdas.

„Scanpix“/AP nuotr./Adele
„Scanpix“/AP nuotr./Adele

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius