Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 09

Adele per vienus metus uždirbo 11 mln. JAV dolerių... nieko nedirbdama

Britų muzikos sensacija Adele (30 m.) naujos muzikos neišleido jau trejus metus, bet per tą laiką, kuomet ilsisi nuo kūrybos ir koncertų, vis tiek į banko sąskaitą kapsi milijonai – pranešama, kad dainininkė per praėjusius metus uždirbo 11,2 mln. JAV dolerių (po mokesčių).
Adele
Adele / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Adele

Portalas „E! News“ gavo Adele kompanijų „Melted Stone Publishing“ ir „Melted Stone Ltd“, kurios rūpinasi jos albumų pardavimais ir honorarais, dokumentų kopijas, liudijančias, kad 2017 metais dainininkei buvo išmokėta 11,2 mln. JAV dolerių (9,7 mln. eurų).

O tai reiškia, kad teoriškai nieko nedirbdama, Adele per vieną 2017 metų dieną uždirbo 30 684 JAV dolerius (26 732 eurus).

Šie pinigai į Adele banko sąskaitą įplaukė iš kol kas naujausio jos albumo „25“, išleisto dar 2015 metų lapkritį, pardavimų.

2016 metų lapkritį Adele užbaigė savo pasaulinį koncertų turą, kurio metu surengė 107 pasirodymus. Dar keli koncertai buvo likę 2017 metams, tačiau vėliau dainininkė buvo priversta likusius pasirodymus atšaukti dėl balso stygų ligos.

VIDEO: Adele - Hello

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius