Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 22

Aistė Smilgevičiūtė ir „Skylė“: jausmais ir šiluma pripildyti koncertai ateinančiais metais

Aistė Smilgevičiūtė, Rokas Radzevičius ir grupė „Skylė“ kartu su vyrų vokaline grupe ir styginių kvartetu kviečia vilniečius išgirsti ir pamatyti koncertinę programą „BROLIAI“.
Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ gerbėjams pristatė albumą „Broliai“.
Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ gerbėjams pristatė albumą „Broliai“. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 „Skylė“

Pirmasis didelis naujojo albumo „Broliai“ pristatymas stebint daugiau nei 1.200 žiūrovų pilnutėlėje Vilniaus klubo „Balsas LT“ salėje įvyko gruodžio 3 d. Nuoširdus koncertas, kokybiškas ir įspūdingas muzikinis spektaklis, susilaukė audringos gerbėjų reakcijos: ašarų, aplodismentų, daug daug emocijų... Naujoji grupės programa nepaliko abejingų. Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ kviečia į antrąjį „Brolių“ koncertą – visiems, kas negalėjo būti kartu gruodžio mėn., visiems, kas nori dar kartą kartu su Aiste Smilgevičiūte, Roku Radzevičiumi ir visa grupe prisiliesti prie vienos skaudžiausių temų mūsų istorijoje, išgirsti dainas, kurių žodžiai ne vienam paliečia giliausias sielos karteles. Svarbią vietą muzikiniame spektaklyje užims vyrų vokalinė grupė iš choro „Bel Canto“, praturtins styginių kvartetas. Programos dainoms spalvų suteiks specialiai sukurta vaizdo instaliacija.

Kitas gražus ir kiek kitoks Aistės Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ pasirodymas – kovo 22 dieną Šv.Kotrynos bažnyčioje Vilniuje. Prieš porą metų pradėję tradiciją koncertais pažymėti metą, kai dienos ir nakties svarstyklės išsilygina, Aistė Smilgevičiūtė ir grupė SKYLĖ ją tęsia. Gerbėjai ateinantį pavasarį vėl kviečiami kartu iš žiemos stingulio simboliškai persiristi į aktyvųjį metų laiką.

Pavasario lygiadienio koncerte – programa, paįvairinta dainomis-istorijomis iš albumų „Sapnų trofėjai“, „Povandeninės kronikos“, „Babilonas“, „Lukiškių pieva“, roko operos „Jūratė ir Kastytis“. Atėjusieji išgirs akustiškai atliekamų dainų ir iš naujojo albumo „Broliai“.

Nekantriausiems norėtume priminti, kad grupės pasirodymų galima tikėtis ir kitose erdvėse bei kituose miestuose – tegul tai lieka mažas siurprizas: užsukite į grupės svetainę internete www.skyle.lt ir laukite naujienų... Gražių Jums švenčių!

Koncertai vyks:

„BROLIAI“. Koncertas Vilniuje, „New York Club“ (Kalvarijų g. 85, Vilnius);
2011 m. vasario 18 d. 19.00 val.

PAVASARIO LYGIADIENIO KONCERTAS Vilniuje Šv.Kotrynos bažnyčioje;
2011 m. kovo 22 d. 19.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius