Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 07

Aklojoje „Lietuvos balso“ atrankoje sužibėjusi Monika Linkytė mokytoju pasirinko Donatą Montvydą

Ne tik naujai atrasti talentai žibėjo „Lietuvos balso“ trečiojoje Aklojoje peržiūroje, bet ir žiūrovams puikiai pažįstami veidai. Bene žinomiausia projekto dalyve tapo ilgus metus scenoje stovinti Monika Linkytė, jau nuo pirmųjų išdainuotų natų pavergusi komisijos narių širdis.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / Luko Balandžio nuotr.

Apie pirmąją „Lietuvos balso“ laidą ir jos peržiūrą skaitykite paspaudę čia.

Suprasti, kad Monika – scenos profesionalė, nesunku: vos išėjusi į sceną ji uždainavo drąsiai ir užtikrintai, aktyviai užvedinėjo publiką, noriai pozavo prieš kameras. Kolegės balsą pirmasis pažino mokytojas Donatas Montvydas – neilgai trukus jis pakvietė merginą prisijungti prie savo komandos.

Vėliau dainininkei „taip“ ištarė ir kiti: Inga ir Arūnas Valinskai, Merūnas Vitulskis, Katažina Nemycko. Nė vienas mokytojas neslėpė, jog žinojo, kas gi dainuoja scenoje, nors ir buvo atsukę Monikai nugarą. Pagyrų negailėjo: D.Montvydas tučtuojau paskelbė, kad Monika – jo „Lietuvos balsas“, K.Nemycko tikino, kad Monikos pasirodymo metu jautė euforiją, o Merūnas išreiškė įsitikinimą, kad Monika yra viena projekto favoričių.

Išklausiusi komisijos narių aplodismentus Monika gavo teisę pasirinkti, prie kurio mokytojo komandos prisijungs. Per daug nedvejojo: nutarė projekte dirbti su D.Montvydu, mat itin žavisi jo talentu ir gebėjimu negailėti savęs – savo širdį mergina atidavė kolegai.

Žmonės.lt primena skaitytojams, jog M.Linkytė ir D.Montvydas puikiai vienas kitą pažįsta: abu dainininkai bendradarbiauja su prodiuseriu Martynu Tyla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius