Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 11 18

Po žinios apie „Naktinių personų“ iširimą Alanas Chošnau pristato naują singlą „Tu gali arba ne“

Nepraėjus nė savaitei po muzikinės grupės „Naktinės personos“ išsiskyrimo, jos lyderis Alanas Chošnau grįžta į solinę veiklą ir jau stebina naujo skambesio daina „Tu gali arba ne“ teigdamas, kad solinė kūryba jam yra pats geriausias kelias – tai laisvė be jokių kūrybinių tabu.
Alanas Chošnau
Alanas Chošnau / Pailiaus Gasiūno nuotr.

„Viskas, ką girdite, skaitote ir galiausiai įsidedate į galvą kaip tiesą, yra ne tiesa, o tik jos atspindys, smarkiai paveiktas didelio egoizmo, didelių norų, baimių, nežinomybės ir galiausiai pavykusių ir nepavykusių gyvenimo sprendimų“, – sako Alanas.

Visi yra užburti globalizacijos žaislų – socialinės medijos ir netikrų naujienų. Žmonės turi daugiau informacijos ir saviraiškos laisvės nei kada nors anksčiau. Mūsų eteris yra pilnas herojų, žinovų nuomonių, komentarų, patinka – nepatinka, visų mintys yra perpildytos neaiškios kilmės reikalais ir informacija. Atrodo, gyvenimas kunkuliuoja, visi yra „labai užimti“. Tik klausimas – kuo?

Mes daug laiko skiriame kitiems, bet ne sau. Rūpinamės kitų reikalais, bet ne savo. Skaitome apie kitų pasiekimus, bet ne savo. Kritikuojame kitus, bet ne save.

„Aš visą gyvenimą buvau laisvas – nesu niekam dirbęs, tik sau, ir kūriau tik savo muziką. Niekuomet nesivaikiau greito populiarumo, nebandžiau įtikti ir būti patogus. Mano kūryba – tai laisvė ir daugiau negu aš. Savo muzika siekiu įkvėpti tuos, kurie trokšta autentiško gyvenimo. Aš žinau laisvės kainą, žinau muzikos kainą, žinau pokyčio kainą ir noriu tuo dalintis“, – užtikrina Alanas.

Savo gerbėjams ir klausytojams Alanas pristato solinę dainą „Tu gali arba ne“ ir provokuoja: „Nepasiklyskite šio pasaulio naujienose – įjunkite savo sensorius. Nesiklausykite šio pasaulio teisuolių – mąstykite savo galva. Neieškokite išganytojų – jų nėra. Savo ateitimi rūpinkitės patys ir nebijokite iššūkių, nes jūs galite, arba – ne.“

VIDEO: Alanas Chošnau - Tu gali arba ne

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius