-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 02 25

Aldegunda pristato naują dainą: kūrybai įkvėpė prisiminimai iš dienoraščio

Įvairaus muzikos žanro charizmatiška atlikėja, bei dainų autorė Aldegunda vos prieš metus iš JAV sugrįžo gyventi į Lietuvą. Per šį trumpą laiką ji jau spėjo sudalyvauti pernai metų Eurovizijos konkurse su savosios kūrybos kūriniu „I want your love“, jos dainavimo metu buvo įžiebta Vilniaus Rotušės aikštės kalėdinė eglė. Aldegunda sudalyvavo nemažame skaičiuje televizijos laidų, o šiandien, pastebimai savo sceninį įvaizdį pakeitusi atlikėja pristato pirmąją lietuvišką dainą „Drugelis“.
Aldegunda
Aldegunda / Ingos Kaminskės nuotr.
Temos: 2 Premjera Aldegunda

„Vieną vakarą parsivežiau iš draugės dėžę su savo senais daiktais, kurią jai buvau palikusi „pasaugoti“ kol grįšiu iš Amerikos. Nuo to laiko praėjo net du dešimtmečiai.

Įvertinkite naują Aldegundos dainą:

VIDEO: Aldegunda - Drugelis

Atidariusi ją radau apdulkėjusį dienoraštį, į kurį paauglystėje rašydavau slapčiausias savo mintis ir išgyvenimus. Atvertusi jį nukeliavau į praeitį, iš naujo išgyvendama taip seniai patirtus stiprius jausmus, tą tyrą pirmąją meilę.

Pajaučiau, kaip viskas vienu akimirksniu sugrįžo, lyg būčiau norėjusi visą tai patirti iš naujo... Iš to ir gimė daina „Drugelis“... Tai prisiminimai, kurie persipynę su šiandienos tikrove man leido vėl prisiliesti prie trapios paauglystės meilės, kuri tyliai pro mane praskrido, lygiai taip, kaip tas baltas drugelis žiemos tamsoj“, – sako atlikėja Aldegunda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius