-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 02

Alekna ir Soliaris pristato naują dainą: vaizdo klipe – uždrausti kadrai

Pagaliau pasirodė ilgai brandintas bendras atlikėjų Aleknos ir Soliario muzikinis kūrinys pavadinimu „Tai Pabaiga“, kuris klausytojams pristatomas drauge su įspūdingu muzikiniu vaizdo klipu.
Aleknos ir Soliario dainos „Tai Pabaiga“ akimirka
Aleknos ir Soliario dainos „Tai Pabaiga“ akimirka / Asmeninio albumo nuotr.

Pasiteiravus kodėl tiek ilgai buvo kuriama naujoji daina, atlikėjai šypsojosi ir sakė, kad jau senai buvo nutarę sukurti bendrą kūrinį, tačiau teko ilgai ieškoti dainos, kuri tiktų abiems atlikėjams tiek stilistiškai ir vokaliai, tiek emociškai. Naujausias kūrinys buvo įrašytas po daugybės ilgų diskusijų ir tinkamo skambesio ieškojimų, kol galiausiai buvo surasta daina tikusi abiems.

Asmeninio albumo nuotr./Aleknos ir Soliario dainos „Tai Pabaiga“ akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Aleknos ir Soliario dainos „Tai Pabaiga“ akimirka

„Daina „Tai Pabaiga“ yra apie dviejų žmonių santykių pabaigą. Ritmo dalies emocinė energetika mums padiktavo kryptį. Dažniausiai dainos apie skyrybas būna lyriškos, o mes ją padarėme energingą, nes mūsų nuomone, žmonės ramiai nesiskiria, ypač jauni. Jie pykstasi, būna daug emocijų ir energetinių šuolių, todėl ir visos dainos metu palaikomas intensyvumas“, – pasakojo atlikėjas Soliaris.

Kviečiame įvertinti – naujausia Aleknos ir Soliario daina „Tai Pabaiga“:

VIDEO: Alekna - Tai Pabaiga (feat. Soliaris)

Alekna pristatydamas naują kūrinį sakė: „Man itin patiko šio kūrinio energija ir skambesys, todėl rašyti dainos žodžius man buvo vienas malonumas. Po daugybės bemiegių naktų, drauge su prodiuseriais ir vaizdo klipo filmavimo komanda padarėme bendrą darbą, kurio rezultatas mums visiems labai patinka“, – kalbėjo Alekna.

„Klipe daug siužeto ir uždraustų kadrų. Mums neleido į futbolo stadioną įvažiuoti su automobiliu, nes galėjome sugadinti aikštėje įrengtą itin brangią laistymo sistemą, neleido skraidinti dronų raudonai pažymėtose oro zonose, tačiau mes tai darėme vardan rezultato. Žinoma, sulaukėme pasekmių ir nemalonumų. Bet galutinis rezultatas, nors ir su nemaloniomis pasekmėmis, mus tikrai tenkina“, – įspūdžiais apie klipo filmavimą dalinosi Soliaris.

„Viskam yra ribos, tik ne man. Sulaužėme nemažai taisyklių, nes viską darėme vardan rezultato ir žiūrovų. Eiti prieš sistemą ir draudimus buvo daugiau nei įdomu ir smalsu. Tikrai turėsime ką prisiminti“, – pritarė Alekna.

Asmeninio albumo nuotr./Aleknos ir Soliario dainos „Tai Pabaiga“ akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Aleknos ir Soliario dainos „Tai Pabaiga“ akimirka

„Pamenu, kai tik įvažiavome į stadioną Alekna man pasakė: „Mes važiuojame per nacionalinį stadioną“. Nepaisant draudimų mes įgyvendinome viską ką norėjome, nusifilmavome ten, kur norėjome, nors ir teko atsakyti už pasekmes“, – juokėsi atlikėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius