Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 09

Alexo Gaudino koncerte šoko visi

Pirmąkart į Lietuvą atvykęs Italijos šokių muzikos virtuozas Alexas Gaudino radijo stoties „Power Hit Radio“ aštuntojo gimtadienio proga penktadienio naktį pasirodė sostinės „Ūkio banko teatro arenoje“. Kone sausakimšą žmonių salę didžėjus išjudino vos pasirodęs scenoje – renginio metu šoko visi.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Manto Černiausko nuotr.

Atlikęs žinomiausius savo hitus, tokius kaip „Destination Calabria“, „Watch out“ ir „I’m In Love“, vienas populiariausių pasaulyje šokių muzikos atstovų susirinkusiesiems pristatė ir naujų kūrinių. Prieš A.Gaudino pasirodymą scenoje publiką tris valandas kaitino apšildžiusių didžėjų Mindaugėlio ir Igno šokių muzikos ritmai.

A.Gaudino stebino klausytojus savo ekspresija ir energija – viduryje pasirodymo tiesiog pašokęs nuo didžėjaus pulto atlikėjas išbėgo į scenos priekį ir pats ėmė šokti, taip dar labiau įaudrindamas publiką. Didžėjus žavėjo susirinkusiuosius savo aistra ir entuziazmu, salėje susirinkę žiūrovai negailėjo jam palaikymo šūksnių bei aplodismentų.

„Power Hit Radio“ gimtadienio atšvęsti atvyko netik lietuvaičiai – klausytojų gretose aidėjo ir ispanų, anglų, italų, lenkų tautybės jaunimo šūksniai.

„Atvažiavome čia vos porai dienų, specialiai į Alexo koncertą. Dar pabūsime kurį laiką Vilniuje ir važiuosim atgal namo“, – sakė kartu su didele draugų grupe į koncertą net iš Ispanijos atvykusi Benita.

Ir nors tokio pobūdžio renginiuose galima tikėtis daug nesusipratimų, „Ūkio banko teatro arenoje“ susirinkusi publika išliko itin padori – koncerto metu apsieita be kumščių ar rimtesnių apsistumdymų, o buteliai dužo tik netyčia. Tiesa, renginyje dirbusiems apsaugininkams dar grojant apšildžiusiems didžėjams teko keliems apsvaigusiems nepilnamečiams parodyti išėjimo duris, tačiau tai – pavieniai atvejai. 

Manto Černiausko nuotr./Koncerto akimirka
Manto Černiausko nuotr./Koncerto akimirka


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius