Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 10

Alicia Keys pristato naujieną ir jungiasi prie MTV apdovanojimų atlikėjų sąrašo

Alicia Keys kartu su naujosios kartos reperiu Swae Lee šiandien išleido bendrą kūrinį „Lala“. O jau rugsėjo 12 d. jį atliks gyvai „MTV“ vaizdo klipų apdovanojimuose, kurie vyks Niujorke, Brukline. Duetas žada sceną nukloti įspūdingais Niujorko vaizdais, atiduodamas duoklę šio miesto stiprybei.
Alica Keys
Alica Keys / Sony Music nuotr.

Alicia Keys, Swae Lee – „Lala“

VIDEO: Alicia Keys - LALA (Unlocked) (Visualizer) ft. Swae Lee

Šį sekmadienį Alicia Keys ant „MTV“ scenos pasirodys po netgi devynerių metų pertraukos. 2012 m. šiuose apdovanojimuose ji gyvai atliko savo superhitą „Girl On Fire“. Iš viso A. Keys yra gavusi 4 „MTV“ vaizdo klipų apdovanojimus. Pirmasis – už debiutinį singlą „Fallin‘“ 2001 m. Šiemet sukanka dvidešimt metų nuo Alicios Keys karjeros pradžios. Tai yra dar viena proga paminėti ant didžiosios scenos.

Šių metų „MTV“ vaizdo klipų apdovanojimų vedėja taps šiuo metu viena sėkmingiausių atlikėjų pasaulyje – Doja Cat. Taip pat „MTV“ apdovanojimuose pasirodys tokios žvaigždės kaip Justinas Bieberis, Camila Cabello, Jackas Jarlowas, The Kid Laroi, Lil Nas X, Ozuna ir daugelis kitų.

Nepasiduodančios Alicios istorija

Alicia savo karjerą pradėjo labai jauna: „Pačioje jos pradžioje buvau visiškai savimi. Nors dar nieko nežinojau apie šį beprotišką pasaulį ir jo taisykles, labai savimi pasitikėjau“, – savo startą pop muzikos pasaulyje mena dainininkė.

Ji niekada nebandė įtikti tuo metu galiojusiems pramogų pasaulio standartams: „Turėjau savo pianiną. Savo dainas. Savo kasytes“, – pasakoja Alicia ir prisimena, kaip vengė jai siūlomų gėlėtų suknelių ir lipinamo gražuolės įvaizdžio. Ar tai pasiteisino?

Nuo pat debiutinio albumo „Songs in a Minor“ 2001 m. pasirodymo Alicia Keys jau pardavė daugiau nei 65 mln. savo kūrybos kopijų, laimėjo 15 „Grammy“ statulėlių ir yra viena sėkmingiausių XXI amžiaus dainininkių bei muzikos kūrėjų.

Pernai ji pristatė savo septintąjį albumą „Alicia“, kuris nuo pradžių iki pabaigos trykšta šiluma ir atsargiu optimizmu. Muzikos kritikai šį darbą vadina „muzikine terapija“.

Alicia Keys albumas „ALICIA“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius