2019 06 28

Amerikiečių dainininkės LP koncertą Vilniuje pradės Jurijus Veklenko

Jau šį sekmadienį, birželio 30 d., Vilniaus Kalnų parke įvyks JAV alternatyvios muzikos atlikėjos ir dainų kūrėjos Lauros Pergolizzi koncertas. Tai jau ne pirmas garsios amerikiečių dainininkės vizitas Lietuvoje, tik šį sykį charizmatiškoji atlikėja pristatys naujausią savo albumą „Heart To Mouth“. Šiandien koncerto organizatoriai atskleidžia, kad apšildyti atlikėją pasirinko šių metų Lietuvos atstovą „Eurovizijos“ konkurse – Jurijų Veklenko.
Jurijus Veklenko ir LP
Jurijus Veklenko ir LP / Organizatorių nuotr.

Pasak Jurijaus, ši žinia jam buvo labai džiugi ir netgi labai netikėta.

„Kai sužinojau apie galimybę apšildyti šią nuostabią atlikėją, tuo pat metu apėmė begalinis atsakomybės jausmas. Juk patikėjo mano atlikimu ir suteikė tokią galimybę, dabar turiu labai gerai pasirodyti ir nenuvilti. Jau kitą dieną kartu su grupe pradėjome ruoštis šiam koncertui ir visai netrukus, liepos 16 dieną įvyksiančiam albumo pristatymui Vilniuje“, – pasakoja Jurijus.

Pastaruoju metu aktyviai koncertuojantis atlikėjas, dar būdamas Izraelyje, pristatė savo debiutinį albumą „Mano sapnuose“. Keletą naujų albumo dainų Jurijus žada atlikti ir apšildant amerikiečių dainininkę LP.

VIDEO: Jurijus - Mintys
VIDEO: Jurijus - Run With The Lions

Medžiagą savo naujausiam albumui „Heart To Mouth“ dainininkė LP pradėjo rinkti dar 2017 m., bendradarbiaudama su „Lost On You“ prodiuseriu Mike‘u Del Rio (dirbusiu su Eminemu, „X Ambassadors“, Skylar Grey) ir kūrėju Nathanielu Campany.

VIDEO: LP - Muddy Waters [Live Session]

„Metams bėgant supratau, ko aš noriu pati iš savęs, ką konkrečiai noriu pasakyti, ką trokštu perduoti žmonėms ir ką aš noriu atlikti scenoje“, – tęsia Laura. „Aš pagaliau galiu parodyti tai, ką noriu, ir taip, kaip noriu. Man nereikia niekieno leidimo. Aš galiu būti savimi ir tikrai turiu, ką pasakyti. Niekas iš mūsų negyvena tobulo gyvenimo, bet mes bent jau galime apie tai parašyti“.

Albumas „Heart To Mouth“ yra tikras sielos šauksmas. LP atvirai pasakoja apie meilę, geismą, baimę, nesaugumo jausmą, neištikimybę, sielvartą ir išganymą.

VIDEO: LP - Other People [Official Video]

„Ironiška, bet dainą „Recovery“ aš sukūriau po neištikimybės, tačiau labai greit pati atsidūriau tokioje pat gyvenimo situacijoje“, – pripažįsta kūrėja. „Tas jausmas tiesiog siaubingas. Tu niekada to iki galo nesuprasi, kol neatsidursi abiejose pusėse. Labai blogai sudaužyti kažkieno širdį, tačiau dar labiau skauda, kai tu pati lieki sudaužyta širdimi.“

VIDEO: LP - Recovery (Official Video)

LP koncertas vyks šį sekmadienį, birželio 30 d., Vilniaus Kalnų parke (durys atidaromos 18:00 val.). Bilietus platina www.bilietai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius