Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 17

Andriaus Mamontovo staigmena gerbėjams: po 5-erių metų pertraukos pristato naują albumą

Andriaus Mamontovo gerbėjus pasiekė džiugi naujiena. Po penkerių metų pertraukos muzikos guru pristato naujausią savo albumą „Perlai ir Sakuros“. Jis jau prieinamas internete.
Andrius Mamontovas
Andrius Mamontovas / Asmeninio albumo nuotr.

Vienas žinomiausių Lietuvos atlikėjų, kompozitorius, grupės „Foje“ lyderis gerbėjams pirmadienį pateikė siurprizą ir pristatė ilgai lauktą naują albumą „Perlai ir Sakuros“. Anot A.Mamontovo, tai lėtas, egzistencinis ir filosofinis albumas, kurio klausytis geriausia vienatvėje. Muzikantas tikisi, kad albume skambančios baladės klausantiems padės nesijausti vienišiems, suteiks šviesos ir stiprybės. „Perlai ir Sakuros“ talpina visas per praėjusį dešimtmetį kauptas dainininko mintis, asmeninius išgyvenimus, pasikeitimus, savirefleksiją.

Skaitmeninis albumas „Perlai ir Sakuros“ jau išleistas ir prieinamas internete. Naujame Andriaus Mamontovo albume – 8 kūriniai, kurie jau skamba „Spotify“, „Apple Music“, „Google Play“, „Tidal“, „Deezer“ ir kitose skaitmeninėse platformose.

A.Mamontovo gerbėjai ironijos prieskonį turinčią dainą „Perlai ir Sakuros“ išgirdo jau praėjusių metų pabaigoje, o praeitą savaitę dienos šviesą išvydo ir itin jautrus kūrinys „Ar ten kažkas“ ir jo vaizdo klipas, kurtas režisieriaus Sauliaus Baradinsko.

Andrius Mamontovas – Ar ten kažkas:

VIDEO: Andrius Mamontovas - Ar Ten Kažkas? | SAPIENS MUSIC

Kaip rašoma pranešime spaudai, įsigyti albumą CD ar vinilo formatu bus galima vasario 20-23 dienomis, Knygų mugės metu, Muzikos salėje, Andriaus Mamontovo stende. Atvykę galės ne tik papildyti savo albumų kolekciją nauju įrašu, bet ir pabendrauti su atlikėju.

Knygų mugės lankytojams paruošta dar viena staigmena – čia kūriniai iš naujojo A.Mamontovo darbo „Perlai ir Sakuros“ ir kitos atlikėjo dainos skambės gyvai. Koncertas įvyks vasario 22 d., 19 val. 30 min., Didžiojoje Knygų mugės scenoje.

Naujajame A.Mamontovo albume visos esančios dainos sukurtos pianinu. Paskutinį kartą atlikėjas dainas pianinu rašė tik 1987 m. A. Mamontovas pats sukūrė ir visas albume esančių instrumentų partijas. Šis įrašas, pasak atlikėjo, tai sugrįžimas prie muzikos, kurią jis mėgo paauglystėje. Albume dominuoja synth pop prieskonio turintys elektroniniai, klavišiniai, 80-ųjų epochą primenantys garsai, kuriuos tikrai atpažins nuo pat atlikėjo muzikinės karjeros pradžios jo muzikinį kelią sekantys klausytojai.

Naujausio A.Mamontovo albumo „Perlai ir Sakuros“ viršelį kūrė iš garsios italų mados dizainerių šeimos kilęs dailininkas Christianas Cordella. Menininkas žymus visame pasaulyje – jis kuria superherojų kostiumus tokiems filmams kaip „Bado žaidynės“, „Geležinis žmogus 2“ ir „Geležinis žmogus 3“, „Iksmenai: Tamsusis Feniksas“, „Keršytojai. Begalybės karas“, „Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo piktadarystės“ ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius