Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 05

„Anna Mesha“: Anna keliauja į svečius pas Neringą

Vilniaus bei Kauno klubai „Anna Mesha“ ir vėl savaitgaliui persikels į Neringą – čia laukia dvi naktys šokių su klubų rezidentais bei artimiausiais draugais.
„Anna Mesha“
„Anna Mesha“ / Asmeninio archyvo nuotr.

Tęsdama jau ketverius metus trunkančias tradicijas, „Anna Mesha“ rugpjūčio 5-7 d. atvyksta į Neringą. Taip, Vilniaus „Anna Mesha“ butas ir Kauno „Anna Mesha“ viešbutis organizuojamas dviejų naktų festivalis itin dailiu pavadinimu – „Anna sutiko Neringą“ – kviečia susitikti ir džiaugtis vasara, jūra bei šokiais.

„Kai Anna sutinka Neringą – įvyksta magija“, – faktą konstatuoja festivalio organizatoriai. „Apsupti jūros, kopų smėlio ir jau ketvirtus metus kuriamos legendos, švenčiame galimybę būti kartu, mėgautis šiltomis vasaros naktimis bei draugyste. Mūsų klubų bei festivalio lankytojai yra vieninga, atsakinga ir unikali bendruomenė, laukianti šio savaitgalio ne mažiau nei mes. Jų dėka kasmet augame ir tobulėjame“, – džiaugiasi vienas iš festivalio organizatorių Justinas Žvigas, naktinėtojams pažįstamas kaip Justy.

Asmeninio archyvo nuotr./„Anna Mesha“
Asmeninio archyvo nuotr./„Anna Mesha“

Festivalis kaip ir kasmet vyks Nidos Šiauriniame paplūdimyje įsikūrusiame bare „Kupolas“. Pasak organizatorių, tai yra ypatingą atmosferą kurianti vieta, kiekvieną vasarą burianti pajūrio poilsiautojus. „Jauskis kaip namuose, nors ir ant smėlio“, – teigia jie.

Dviejų dienų festivalį „Anna sutiko Neringą“ įkvėpė laukinė gamta ir žmogaus santykis su jį supančia aplinka. Šį ryšį padės atskleisti festivalio dekoracijomis besirūpinantis floristas Mantas Petruškevičius. Įspūdingais sprendimais garsėjantis profesionalas sukurs eklektišką, bet romantišką aplinką jaukiems šokiams.

Asmeninio archyvo nuotr./„Anna Mesha“
Asmeninio archyvo nuotr./„Anna Mesha“

Festivalio svečių laukia vieno populiariausių šalies atlikėjų – Justino Jaručio – gyvo garso koncertas. Čia pasirodys ir puikiai pažįstami didžėjai: Justy, Monocell, Marius Bernis, Stuk, Voronenko, Šarūnas Šimaitis, Dėdė Kaspa, Klimas, Tomas Vėjas, Kantrybės, Unalome bei influencerė Simona Burbaitė.

Festivalio organizatoriai prašo išlikti draugiškiems gamtai – nešiukšlinti ir nepalikti automobilių tam neskirtose vietose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius