Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 07 23

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ į Kairėnų vasaros festivalį grįžta su naujais kūriniais

Liepos 26 dieną į Kairėnų vasaros festivalį VU Botanikos sode sugrįžta grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“. Siautulingas vasaros vakaras įžangai į mažąjį savaitgalį su geriausia nuotaika – garantuotas.
„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“
„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ / Asmeninio albumo nuotr.

Vakaro metu grupė dovanos geriausias, žinomiausias ir naujausias savo dainas iš abiejų savo albumų „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ ir „Problematika“ bei, žinoma, pristatys naujausius kūrinius.

Trimitu, smuiku, gitaromis, būgnais ir akordeonu apsiginklavę artistai išjudins žiūrovus balaganiškai balkanišku skambesiu, entuziazmu, vis dar degančiomis scenoje akimis ir visa savo sprogstamąja energija, nuo kurios ritmingai linguos visos botanikos sode augančios našlaitės, rožės ir juodieji serbentai.

Organizatorių nuotr./„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“
Organizatorių nuotr./„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ – stereotipus laužantys muzikos padūkėliai. Jų repertuare vyrauja ir lyrinės, ir ritmingos dainos, kuriomis atlikėjai apdainuoja buities realijas, nusikalstamumą, madas, nevengia paliesti meilės tematikos.

Kviečia į koncertus po atviru dangumi

Penktasis Kairėnų vasaros festivalis, kurį pristato „Geros muzikos ekspertai“ ir restoranas „Aula“, startuoja birželio 1 dieną. Koncertai vyksta VU Botanikos sode – vietoje, kurioje dera nuostabūs vaizdai, grynas oras ir puikus laikas jį leidžiant šeimomis, poromis ar pavieniui. Ir visa tai galima rasti pačiame Vilniaus mieste.

Nuo birželio iki rugsėjo žiūrovai turi galimybę mėgautis Kairėnų dvaro parko žaluma, gražiausiais augalais ir medžiais bei geriausių Lietuvos atlikėjų koncertais po atviru dangumi.

VU Botanikos sodas pasiekiamas tiek automobiliu, tiek viešuoju transportu. Mėgstantiems sveiką gyvenimo būdą – dviračiais ir pėsčiomis.

Bet kuriuo atveju, atvykus čia, praleistas laikas bus pats geriausias besibaigiančiam savaitgaliui. Kviečiame atsinešti pledus bei pasidaryti šaunius piknikus po atviru dangumi.

Koncertų vietą pasieksite:
• VU Botanikos sodas: Kairėnų g. 43, Vilnius
• Vykdami viešuoju transportu, sėskite į 18, 38 maršrutų autobusus. Atvykę išlipkite stotelėje „Kairėnai”.
• Vykstantiems automobiliu – važiuokite Saulėtekiu, Plytinės gatve, privažiavę nedidelį žiedą važiuokite tiesiai, kol kairėje pusėje pamatysite didžiulę automobilių stovėjimo aikštelę (apie 3 km).

Bilietus platina www.tiketa.lt, juos galima įsigyti ir likus 3 valandoms iki koncertų pradžios prie įėjimo į sodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius