Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 01

Antrą vietą „Lietuvos balse“ iškovojusi Monika Linkytė: „Išeinu kaip nugalėtoja“

Dainininkė Monika Linkytė „Lietuvos balso“ superfinale pelnė antrąją vietą. Ją pranoko 71 proc. žiūrovų simpatijų paskutiniajame raunde surinkęs Paulius Bagdanavičius – jo pergalė buvo įtikinama. Vis dėlto nors laimėjimo nepasiekė tik per plauką, Žmonės.lt M.Linkytė tikino visai nesigraužianti ir iš superfinalo išeinanti aukštai iškėlusi galvą.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Jaučiuosi nuostabiai. Man visai neskaudu – jaučiuosi didelėje euforijoje“, – vos pasibaigus „Lietuvos balso“ superfinalui Žmonės.lt sakė M.Linkytė. 

Nuo ją apėmusios euforijos mergina negalėjo atsikvošėti ilgai – rodos, kelionė muzikiniame šou prabėgo vos per akimirką. Tačiau nors ir nelaimėjo, ko norėjo, M.Linkytė jaučiasi pasiekusi: „Viskas įvyko ką tik, kad atrodo tiesiog nerealu. Juk regis viskas prasidėjo visai neseniai, o ėmė ir pasibaigė. Labai džiaugiuosi, kad atradau tą raktą į klausytojų širdis – antroji vieta tai parodo. Iš čia išeinu kaip nugalėtoja, nes savo laimėjimą „Lietuvos balse“ pasiekiau.“

Nors P.Bagdanavičių, kaip ir kitus superfinalininkus, M.Linkytė laikė itin stipriais varžovais,  „Lietuvos balso“ nugalėtoja ji būtų paskelbusi Dagną Kondratavičiūtę. „Mano nugalėtoja buvo Dagna. Tiesiog. Tačiau jei žiūrovai nusprendė kitaip, vadinasi, taip turėjo būti“, – jokių priekaištų P.Bagdanavičiui nereiškia ji. M.Linkytės favoritė Dagna iš konkurso pasitraukė po pirmojo superfinalo etapo ir konkurse užėmė trečiąją vietą. 

Vis dėlto M.Linkytės kelionė „Lietuvos balse“, nors trečiadienio vakarą ji ir džiaugėsi antrąja vieta, nebuvo nuklota rožėmis. Superfinalo žiūrovai LNK eteryje galėjo išgirsti, kad dainininkė rimtai dvejojo, ar pasirodyti paskutiniojoje kovoje. Antai po pasirodymo finale, kai ji iš projekto išmetė vertintojų nuomone prasčiau pasirodžiusią Gintę Sičiūnaitę, internete pasirodė daugybė komentarų apie tai, kad M.Linkytei „Lietuvos balse“ – ne vieta. Pasirodyti superfinale M.Linkytė nusprendė po gilių apmąstymų.

Monika Linkytė
Monika Linkytė

„Praeitą šeštadienį patyriau didelį smūgį dėl piktų komentarų, tačiau su tuo susitaikiau – pagalvojau, kad visi labai drąsūs rašyti negražiai. Ramiai atsisėdusi pamąstyti suvokiau, kad nėra nė vieno žmogaus, kuris man būtų privačiai parašęs, kad buvau neverta nugalėti, patekti į superfinalą. Visi drąsūs keikti, bet pasakyti į akis nedrįsta“, – Žmonės.lt sakė dainininkė.

„Neverta kreipti dėmesio į piktus komentatorius. Kodėl turiu eikvoti savo laiką neigiamoms emocijoms, jei galiu skirti geras emocijas žmonėms, kurie mane palaiko? Tai jiems aš pasakysiu ačiū, nes jų dėka patekau į finalinį dvejetą“, – laiminga šypsosi atlikėja. 

Projektą laimėjo Paulius Bagdanavičius
Projektą laimėjo Paulius Bagdanavičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius