-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 25

15min studijoje – Monique premjera: nauja daina ir šiltnamyje filmuotas klipas-staigmena

Antradienis 15min studijoje buvo kaip niekad nuotaikingas. Čia atlikėja Monika Pundziūtė-Monique pristatė savo naujausią dainą „Žinau, ką turiu“ ir spalvų kupiną egzotišką vaizdo klipą.
Monika Pundziūtė-Monique
Monika Pundziūtė-Monique

15min skaitytojai vieni pirmųjų turėjo progą įvertinti vasarišką ir nuotaikingą Monique dainą bei vaizdo klipą. O jį kūrybinė komanda nusprendė nufilmuoti originalioje vietoje – šiltnamyje.

Su į svečius atvykusia atlikėja aptarėme smagius vaizdo klipo filmavimo užkulisius, neapsakomą karštį, kurį teko ištverti, ir neįprastą įvaizdį.

Šis vaizdo klipas išskirtinis ir dėl jame nusifilmavusio būrio puikiai žinomų pramogų pasaulio atstovų. Klipe išvysite socialinių tinklų žvaigždes Karoliną Meschino ir šokėją Naglį Bierancą, laidų vedėją Gabrielę Martirosianaitę. Draugiją palaikė ir klipe įsiamžino viena geriausių Monikos Pundziūtės draugių Ieva Jancevičiūtė.

Įvertinkite naujausią Monique dainą ir klipą:

VIDEO: Moniqué - Žinau ką turiu

Tiesioginės transliacijos metu 15min studijoje taip pat kalbėjomės apie dainą, kurią sukūrė kompozitorius Vytautas Bikus, ir meilę. Nes, kaip sako pati Monique, vos išgirdusi dainos žodžius pati panoro įsimylėti.

Pasakodama apie naująjį kūrinį Monika neslepia, kad į jį įdėjo dvigubai daugiau laiko, jėgų bei energijos. Monique scenoje bei ekrane šoka vis daugiau ir drąsiau.

„Tai jau antroji stichija, kurią su choreografu Šarūnu Kirdeikiu suvaldėme. „Nenoriu grįžt namo“ šokau ant snieguotos kalno viršūnės, siaučiant pūgai. Šį kartą intensyvią choreografiją atlikome varginančiame karštyje, tarp įvairių augalų. Drėgmės kiekis ir oro temperatūra buvo tarsi saunoje, šokiui sąlygos tikrai nebuvo idealios. Tačiau galiu pasakyti, kad filmavimo diena buvo viena geriausių dienų mano gyvenime,“ – antruoju singlu iš būsimo antrojo solinio albumo džiaugiasi Monique.

Jūsų dėmesiui – pokalbis 15min studijoje apie naują Monique dainą, geriausius draugus, meilę, ateities planus ir būsimą albumą:

VIDEO: Monika Pundziūtė: apie naują dainą, staigų įsimylėjimą, geriausias drauges ir peruką

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius