Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 20

Antrajame „Neteisėtai padarytų“ single – žiūrovui nematomos kovos

Prieš kurį laiką surengę fotosesiją po vandeniu, dainuojančių mimų grupė „Neteisėtai padaryti“ toliau žarsto kūrybines naujienas – šiandien pristato antrąjį singlą „Scenos karys“ iš jau greitai pasirodysiančio antrojo albumo.
Neteisėtai padaryti
Neteisėtai padaryti / Augustino Žukovo nuotr.

„Scena yra ruporas, nuo tavo kalbėjimo priklauso, kas atskries į sceną – gerbėjų laiškai ar supuvę pomidorai, todėl būdami scenoje turime kovoti šias nematomas kovas“, – sako vienas mimų Šarūnas Gedvilas.

Andriaus Burbos nuotr./„Neteisėtai Padaryti“
Andriaus Burbos nuotr./„Neteisėtai Padaryti“

Pasak grupės narių, daina, kaip ir visas būsimas albumas, nėra vienaprasmė – kiekvienas klausantis suras sau artimų idėjų. „Mes aktoriai, o būti aktoriumi – nelengva, tą patį spektaklį, tą pačią dainą tenka atlikti šimtus kartų, tačiau kiekvienas kartas turi būti šviežias lyg pirmas, žiūrovas neturi matyti, kad gal nusibodo, esi pavargęs ar sergi.

Vyksta nuolatinė kova su žiūrovais, kolegomis, režisieriumi, ir, galiausiai, su pačiu savimi – tad ir atsiranda svyravimas tarp noro ir nenoro lipti į sceną, bet kai jau užlipi, nulipti nebesinori“, – dainos idėją aiškina kitas dainuojantis mimas Rokas Petrauskas.

VIDEO: Neteisėtai Padaryti - Scenos Karys

Vis dėlto mimai sutartinai tikina, kad „Scenos karys“ anaiptol nėra liūdna ar pernelyg rimta daina – tai kaip tik ironiškas požiūris į šią situaciją. „Apskritai visas albumas nors ir bus rimtesnis, bet juokai, ironija niekur nedingo ir nedings. Tik bus apie kitus dalykus ir kitaip pateikti“, – sako mimai.

„Praėjo du metai nuo pirmojo albumo, natūralu, kad bręstame. „Skandalas“ buvo pirmas bandymas, pirmi tekstai ir pirmos melodijos – tarsi pirmieji pabirę, nerišlūs vaiko žodžiai, bet dabar norime kalbėti daugiau, ir apie įvairesnius dalykus“, – naują kūrybinę krypti brėžia grupės nariai.

Be to, pasak jų, ir muzika skambės brandžiau, stipriau, pilniau prie grupės prisijungus talentingam jaunam muzikantui ir prodiuseriui Faustui Venckui. „Net ir darbo procesas pasikeitė – daug daugiau laiko praleidome prie kompiuterio ieškodami anksčiau mūsų kūryboje negirdėtų skambesių, muzikinių idėjų. O galiausiai ir albumo pristatymui ruošiame visiškai naują programą. Tad bręstame ne tik tekstuose ar idėjose, visoms detalėms skiriame daugiau dėmesio ir pastangų“, – tikina R. Petrauskas.

„Manau drąsiai galime save vadinti „mimroko“ mesijais ir tos naujos muzikinės idėjos jau atkeliauja – tai, dėl ko mus mėgo ir klausė iki šiol, bus tik dar ryškiau ir įdomiau, tad jau nekantraujame tai parodyti pasauliui“, – kaip visada ironiško požiūrio nestokoja „Neteisėtai padaryti“ pristatydami antrąjį singlą iš artėjančio albumo „Galėjo būt kitaip“.

neteisetai-padaryti-pirmas-kartas
neteisetai-padaryti-pirmas-kartas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius