Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 16

Antturi kviečia pasiklausyti eksperimentinio kūrinio: klipas filmuotas atlikėjo miegamajame

Šių metų pradžioje dainininkas Antturi klausytojams pristatė savo kūrybos dainą „Iš Niekur“. Tuo metu kūrėjas dainavo apie tai, ko karantino metu pasiilgome: meilės bendravimo ir artumo. Tačiau šiandien Antturi kviečia paklausyti visai kitokio, naujausio eksperimentinio kūrinio „Life“.
Rimvydas Matukynas–Antturi
Rimvydas Matukynas–Antturi / Žygimanto Gedvilos nuotr.

Šis projektas susidėjo iš dviejų dalių: dainos atlikimo ir klipo filmavimo. Antturi neslepia: „Net pats gerai nežinau koks tai žanras, nes esu išbandęs kūrybą įvairiose stilistikose, bet šis kūrinys yra visiškai kitoks, todėl tai įvardinčiau kaip eksperimentinę muziką.“

Bandydamas paaiškinti apie ką yra daina „Life“, atlikėjas apibūdina ją tik vienu žodžiu – gyvenimas. Pasak Antturi, daina skamba melancholiškai, bet šviesiai, nes atlikėjo akimis gyvenimas būtent toks ir yra.

Žygimanto Gedvilos nuotr./Rimvydas Matukynas–Antturi
Žygimanto Gedvilos nuotr./Rimvydas Matukynas–Antturi

Vaizdo klipas šiame projekte yra ne mažiau svarbi dalis ir labai padėjo išpildyti dainą. Klipo idėją sukūrė ir filmavo fotografas Žygimantas Gedvila, perteikdamas savitą dainos viziją. Šis projektas tapo Žygimanto debiutu filmuojant, nes prieš tai kurti vaizdo klipų jam neteko.

Žygimanto Gedvilos nuotr./Rimvydas Matukynas–Antturi
Žygimanto Gedvilos nuotr./Rimvydas Matukynas–Antturi

„Iš karto radome bendrą kalbą, bet kai pradėjome planuoti darbus supratome, kad neturime kur filmuoti, nes visos vietos, į kurias kreipėmės pasakė mums ne“ – teigia Antturi.

Pasak dainininko, dėl pandemijos sąlygų reikėjo mąstyti netradiciškai, tad teko priimti neįprastą sprendimą – filmuoti Antturi buto miegamajame.

„Eksperimentu virtęs projektas pateisino mūsų lūkesčius, o daina ir klipas tarpusavyje labai dera. Esame patenkinti netikėtu rezultatu“ – džiaugiasi atlikėjas.

Išvyskite klipą:

VIDEO: Antturi - Life

Daina „Iš Niekur“:

VIDEO: Antturi - Iš Niekur

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius