Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 14

Anūkės sulaukusi I.Valinskienė ruošia staigmeną tą pačią dieną seneliais tapusiems gerbėjams

Praėjusį sekmadienį, rugsėjo 9-ąją, viena garsiausių pramogų pasaulio porų Inga ir Arūnas Valinskai tapo seneliais – vyriausiasis jų sūnus Arūnas su mylimąja Viktorija susilaukė dukrelės Sofijos.
Inga Valinskienė
Inga Valinskienė / Vido Černiausko nuotr.

Džiaugdamasi nauja patirtimi ir statusu, I.Valinskienė nusprendė šį įvykį įprasminti ir viename iš savo grandiozinio turo koncertų, vyksiančių šių metų gruodį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Inga ir Arūnas Valinskai tapo seneliais: sūnaus Arūno šeima sulaukė pirmagimės

„Kviečiu visus savo gerbėjus, kurie kaip ir mes su Arūnu, tapo seneliais tą gražų ir saulėtą sekmadienį, į savo koncertą „AŠ laimINGA“, gruodžio 7 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje. Mums visiems, „bendraseneliams“, tai bus dar viena proga švęsti“, – sako I.Valinskienė.

Turo „AŠ laimINGA“ koncertuose Inga pristatys naująjį savo muzikos albumą, o antrojoje vakaro dalyje leis savo gerbėjams mėgautis mylimiausiomis visų laikų dainomis. Naująją I.Valinskienės koncertinę programą sudarys tik lietuvių autorių kurtos dainos. Vienas jų – legendinis roko grupės „Hiperbolė“ vokalistas ir gitaristas Igoris Berinas.

PIX Studijos nuotr./Inga Valinskienė
PIX Studijos nuotr./Inga Valinskienė

„Tai lietuviškos muzikos legenda, kurio dainose gyvena muzikos dvasia. Kai dievai kuria muziką, mūzoms belieka ją dainuoti. Labai tuo džiaugiuosi“, – teigia I.Valinskienė.

Ingos Valinskienės koncertai vyks: lapkričio 30 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 7 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje, gruodžio 21 d. Šiaulių arenoje, gruodžio 26 d. „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje. Juose Ingą lydės neišskiriamais draugais tapę gyvos muzikos grupės „Vairas“ muzikantai, scenoje pasirodys ir ne vienas garsus dainuojantis svečias.

Šiemet rugsėjo 9-ąją seneliais tapę Ingos gerbėjai į koncertą Kaune kviečiami registruotis šiuo el. paštu: rugsejo9seneliai@gmail.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius