Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 16

Premjera: apgaulingai pritilę „Gerai Gerai ir Miss Sheep“ pristato naują, rudeninę dainą

Net ir žvarbųjį spalį optimizmo bei kūrybinių idėjų nestokojantys „Gerai Gerai ir Miss Sheep“ dalijasi naujienomis – elektroninę ir popmuziką sumaniai derinantis vilniečių duetas dovanoja gerbėjams naujausią savo kūrinį, o taip pat intriguojančiai žarsto užuominas apie naują albumą ir puse lūpų pasakoja apie kol kas didžiausio bei garsiausio savo pasirodymo užkulisius.
„Gerai Gerai ir Miss Sheep“
„Gerai Gerai ir Miss Sheep“. / V.Bali nuotr.

Negana to, ponas Gerai Gerai ir panelė Avis prisipažįsta, kad įrašinėdami savo antrąjį albumą nepamiršta ir debiutinio – į kompaniją prisikvietę garsius Lietuvos diskžokėjus, kūrėjai visiškai naujomis spalvomis spalvina beveik visus kūrinius, pažymėjusius „Gerai Gerai ir Miss Sheep“ muzikinio kelio pradžią

Paskutinį savo singlą į dienos šviesą gegužę išleidę „Gerai Gerai ir Miss Sheep“ sako, kad naujausias jųdviejų kūrinys „Supersonic Love“ gimė labai natūraliai. „Kuo oras prastyn, tuo visi piktyn. Visi aiškinasi santykius, niurzga, žaidžia amžiną „ping-pongą“, o tada istorijomis pasidalija kibernetiniame sraute“, – apie „Supersonic Love“ pasakoti pradeda Gerai Gerai. „Mes taip pat norėjome ką nors išsiaiškinti, su kuo nors pasidalinti ir pabūti pikti. Ar kas nors kada nors matė Gerai Gerai piktą? Pabandėm jį tokiu padaryti bent vienam kartui, o gal ir man išėjo tokia pabūti...“ – scenos partneriui antrina Miss Sheep.

„Daugelį naujų savo kūrinių pristatysime koncerte, kuris lapkričio 24 dieną okupuos menų fabriką „Loftas“.

Kaip bebūtų, čiauškėti be sustojimo įpratęs duetas vieningai sutaria – leis savo gerbėjams dainą interpretuoti patiems. Svarbiausia, kad „Supersonic Love“ bent kuriam laikui užsiliktų grotuvuose. Panašu, kad tokį patį norą „Gerai Gerai ir Miss Sheep“ turi ir galvodami apie savo naująjį albumą.

„Daugelį naujų savo kūrinių pristatysime koncerte, kuris lapkričio 24 dieną okupuos menų fabriką „Loftas“. Egidijus Dragūnas vis žada daug šviesų ir garso. Nenorime jo liūdinti, tačiau tam vakarui mūsų ištikimas bičiulis Nulis Vaizdo ruošia 120 kvadratinių metrų kosminio vaizdo, na o mes patys jau kaip nors pasirūpinsime anaiptol neliūdna diskoteka. Daugiau informacijos netrukus! Pasižymėkit kalendoriuose“, – ragina Moby Trakų pilyje apšildęs duetas.

Anot atsargiai naujienas vardijančių muzikantų, dar viena rudenine uoga taps jų debiutinio albumo „Own religinio" kūrinių naujosios versijos. Prie jų pluša tokie atlikėjai kaip Andrius Alien iš „Happyendless“, Andy Lau, Corbie, Virus J ir kiti.

Naujausia dueto daina „Supersonic love“:

Gerai Gerai & Miss Sheep - Supersonic Love by Gerai Gerai & Miss Sheep

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius